Karaman, Kadro Kurmakta Zorlanıyor

BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor karşısında kadro kurmakta zorlanıyor.

Karaman, Kadro Kurmakta Zorlanıyor

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11 Mart Çarşamba günü oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Konyaspor karşısında 8 hafta aradan sonra puanla tanışan sarı kırmızılı ekip, Trabzonspor maçını kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor. Cezalı ve sakat futbolcuların çokluğundan teknik direktör Karaman'ın Trabzonspor karşısında nasıl bir kadro çıkaracağı ise merak konusu olmuş durumda.

11 Mart Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde Trabzonspor ile erteleme maçına çıkacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Süper Lig'de bu hafta Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak 8 hafta aradan sonra puanla tanışan Yeni Malatyaspor'da tek hedef Trabzonspor maçında mutlak galibiyet.

Orduzu Pınarbaşı tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılı ekip, pas çalışmasının ardından yapılan taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Yeni Malatyaspor'un Trabzonspor karşısındaki eksikleri

Issam Chebake,Teenage Hadebe (Kırmızı kart cezalıları) Mustafa Akbas (Sarı kart cezalısı), Youssouf Ndayishimiye, Karim Hafez, Vidar Örn Kjartansson, Rémi Walter (Oynama izinleri yok)

Yeni Malatyaspor'un Trabzonspor karşısında ki Muhtemel 11'i

Farnolle, Özer, Robin, Mina, Sakıb, Bifouma, Donald, Acquah, Murat Yıldırım, Gökhan Töre, Umut şeklinde olması bekleniliyor.

yenimalatayahaber.com

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER