Yeni Malatyaspor Başkan Adayı İnan, Taraftara Seslendi

İş adamı Mehmet İnan Yeni Malatyaspor hakkında açıklamalarda bulundu. Alınan kötü sonuçların ardından İş adamı İnan taraftara seslendi.

Yeni Malatyaspor Başkan Adayı İnan, Taraftara Seslendi

İş adamı İnan  ‘Cumartesi günü Konyaspor ile  berabere kalmamız nedeni ile çok üzgünüz. Fakat futbolda dün yok ve biz önümüze bakmak zorundayız. Camiamıza burdan bir mesaj vermek istiyorum. Lütfen kalan maçlarımızda takımımıza sahip çıkalım ve destek verelim. Yaşadığımız bu süreci kısa sürede atlatmak için camia olarak elele vermek zorundayız. Özellikle iç saha maçlarımızda tüm taraftarlarımızdan küfür, hakaret, ıslıklama ve yuhalama gibi davranışlardan kaçınmalarını istiyorum. Takım olarak daha fazla oyunca kaybetme lüksümüz yok.
Biz bu sezonu bu futbolcularla tamamlayacağız. dedi

Yeni Malatyaspor’un olağan genel kurulunda başkanlığını daha önce açıklayan İş adamı Mehmet İnan sezon sonuna kadar Başkan Gevrek’e tam destek verdiğini ve her kesimin sezon sonuna kadar sükunet içinde Malatyaspor’umuza sahip çıkıp bu takımı ligde hep beraber bırakma zamanı şimdi kavga zamanı değil birlik zamanı diyerek açıklamalarda bulundu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER