Yeni Malatyaspor'a Arap Yatırımcı

Yeni spor yasası bir çok yatırımcıyı Türkiye’ye çekmeye başladı. Yeni Malatyaspor’da Arap yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Yeni Malatyaspor'a Arap Yatırımcı

Dün medyaya yansıyan haberlerde Anatolian Golbal DMCC Yönetim Kurulu Başkanı Serdar KARASOY’un Yeni Malatyaspor’u satın almak istediklerini okumuştuk. Haber merkezimiz kendisiyle irtibata geçerek röportaj talebinde bulundu. 6-7 soruluk online bir röportaj olacaktı. Ama Serdar Karasoy sorulara toplu cevap verdi. Karasoy’un açıklamaları ise şöyle;

“Öncelikle TBMM tarafından Kabul edilen yeni spor yasası gereği kulüplerin şirketleşmessinden dolayı Birleşik Arap Emirliklerindeki yatırımcı ortaklarımız ile 05 Nisan tarihinde yapılan toplantıdan sonra Türkiye’de bir spor klübüne yatırım yapılması kararı alındı. Süreç içerisinde Yeni Malatyaspor başkanı Adil GEVREK’in istifası ile kulüp ismi yapılan ikinci toplantıda gündeme gelmiştir. Yalnız bunda kesin karar verilmemiştir. Yatırımcı ortaklarımız ile görüşmelerimiz devam etmesine ve karar verilmemesine rağmen tamamen istem dışı duyum alan arkadaşlarımızın basına haberi sızdırması ile Yeni Malatyaspor kulübü ismi istemsizce haberlerde yerini almıştır. Yatırımcı ortaklarımız ile yapılacak karar toplantısından sonra eğer Yeni Malatyaspor kulübü kararı alınırsa gerek malatyanın önde gelenleri ile gerekse ilk Başkanımız Adil GEVREK bey ile irtibat en hızlı şekilde kurulacaktır. Camianınn finansal durumu yatırımcı ortaklarımız tarafından iyi bir şekilde analiz edilmekte bununla beraberYeni Malatyaspor dışında iki kulübün daha incelenmesi yapılmaktadır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER