Türk Polis Teşkilatıyla Gurur Duyuyoruz

Başkan Çınar, Polis Haftası Nedeniyle Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülkemizin huzur ile asayişini sağlayan, milli birlik ve beraberliğimizin olmazsa olmaz parçası olan, gücünü yasalardan, desteğini halkımızdan alan, geçmişi şeref dolu kahraman Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yılını büyük bir onurla kutlamaktayız.” diye konuştu.

Türk Polis Teşkilatıyla Gurur Duyuyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177.Yılı dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aksu, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk’u makamlarında ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 1845 yılında kurulan Emniyet Teşkilatının dürüst, vatanperver ve adaleti ön plana koyarak bir asrı aşkın süregelen hizmetleriyle milletin gönlünde taht kurduğunu söyledi.

Türk Polis Teşkilatının 177.Kuruluş Yıldönümünü tebrik ederek kutlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülkemizdeki huzur ve güven ortamının oluşmasında da büyük rol üstlenen Türk Polis Teşkilatının 177.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İl ve İlçe Emniyet Müdürlüklerimizin yanı sıra Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Malatya Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek bu özel günlerini kutladık. 177 yıldır ülkemizin huzuru ve güvenliği için canını hiçe sayarak vatanımızın dört bir köşesinde görev yapan Türk Polis Teşkilatının her bir ferdiyle bizler her zaman gurur duyuyoruz.Sahip oldukları vatan sevgisiyle gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimiz, milletimizin gönlünde her zaman müstesna bir yere sahiptir. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak; huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan ve bu görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza her daim müteşekkiriz. Emniyet Teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerini icra ederken terör örgütü veya başka olaylar sonucunda şehit düşen polislerimize Allah´tan Rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Şu anda vatanımızın dört bir köşesinde bizlerin huzuru için 7/24 görev yapan tüm polislerimize selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum.Başta ilimizde görev yapan teşkilat mensupları olmak üzere tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.” şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aksu, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk ise, gerçekleşen ziyaretten dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER