Yeni Malatya Kulübü ve Doktor PFDK'ya Sevk Edildi

Yeni Malatyaspor Kulübü ve kulüp doktoru, pofesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevkedildi. 

Yeni Malatya Kulübü ve Doktor PFDK'ya Sevk Edildi

3-1 sonuçlanan BB Erzurumspor maçında talimatlara aykırı hareket ettikleri gerekçesiyle Yeni Malatyaspor Kulübü ve kulüp doktoru,  Erzurumspor kulübü ve yöneticileri de pofesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevkedildi. 

Alınan karar dair yapılan açıklama şöyle;

“YENİ MALATYASPOR Kulübü’nün 27.12.2020 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Süper Lig müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 9/2 maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine,

YENİ MALATYASPOR Kulübü doktoru MUHAMMED HAKAN AYAZ’ın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 7/11 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü’nün 27.12.2020 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Süper Lig müsabakasındaki “6 futbolcusunun sarı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 6/11 maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine,

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü kaleci antrenörü ABDULLAH KILIÇ’ın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 7/11 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.”

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2020, 20:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER