SP Gençlik Kollarından Yılbaşı Açıklaması

Saadet Partisi Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanlığı Tarafından Yılbaşı Kutlamalarına İlişkin Basın Açıklaması Yapıldı.

SP Gençlik Kollarından Yılbaşı Açıklaması

Basın açıklamasımda şu ifadelere yer verildi;

"Değerli Basın Mensupları, Sevgili Arkadaşlar;
Bildiğiniz üzere miladi olarak yeni bir yıla girilecek olması sebebiyle yılbaşı kutlamaları resmi, özel sektör ve bireysel olarak çeşitli etkinlikler, gayri İslami ve ahlaki olarak kutlanmaktadır. Hâlbuki yılbaşı bizim için sadece, ömrümüzden kaybettiğimiz bir yılın muhasebesi ve gelecek yılın planlaması şeklinde geçmesi lazımken, tam aksine gaflet ve delalet içinde geçmektedir.
Bilinmelidir ki bir millet kendi milli ve manevi değerlerinden uzaklaştığı, kendi kültürüne yabancılaştığı takdirde sadece değerlerini değil, bir gün özgürlüğünü de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır. Sahte sevimliliği ve kırmızı pelerini ile ekranlarımızı, caddelerimizi, vitrinlerimizi işgal etmiş bir Noel Baba vardır.
Saadet Partisi Yeşilyurt Gençlik Kolları olarak aziz milletimize ve bilhassa hemşerilerimize sesleniyoruz;  “Ne tarihimizde, ne geleneklerimizde, ne inancımızda hiçbir yeri olmayan Noel Baba figürü sinsi ve kirli bir projenin ürünüdür. Noel Baba Müslümanları kendi tarihine, kendi inancına, kendi kültürüne yabancılaştırma projesidir. Noel Baba tıpkı adını Aziz Valentin‘den alan uydurma sevgililer günü gibi adını Aziz Nikola‘dan alan uydurma bir tüketim çılgınlığıdır. Noel Baba sömürgeci batının silahla alamadığı toprakları kültür işgaliyle ele geçirme projesidir. Bu gün Akşemseddin ve Şeyh Edebali gibi yüce şahsiyetleri bilmeyen nesiller Noel Baba‘dan hediye bekler duruma gelmiştir. “
Bilinmelidir ki; Noel ya da Yılbaşı Gecesi diye kutlanan bu gece Allah'a isyanın arttığı, kumarın, içkinin, zinanın ve her türlü rezilliklerin tavan yaptığı bir gecedir. Toplumsal isyanın olduğu ve Allah'u Teâla’nın gazabını celbeden bu gecede hiçbir Müslüman'ın bu tür faaliyetler içerisinde yer almaması gerekir.
Değerli Basın Mensupları;
Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Maalesef 2020 yılı sevinçten çok acılarla, huzurdan ve sağlıktan çok salgın hastalıklarla tarihteki yerini aldı. Umutlar karamsarlığa, beklentiler hayal kırıklığına dönüştü. Yeni bir yıla girerken bunun muhasebesini iyi yapmalı, inancımız doğrultusunda daha güzel bir gelecek için çalışmalıyız. Temennimiz ve duamız odur ki 2021 yılı bütün insanlık için daha güzel ve daha adil bir dünyanın kurulmasına vesile olsun inşaallah"dendi.
Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı
Yusuf GEDİKTAŞ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şeyhmustanriverdi̇
Şeyhmustanriverdi̇ - 3 yıl Önce

YUSUF Gediktaş;Tebrikler .Milli ve manevi değerlerimize uğun açıklama yaptınız.Allah sizin gibi şuurlu,ferasetli gençlerin sayısını artırsın.Saadet Partısı bu milletin ruh köküdür.

Nihat Şahin
Nihat Şahin - 3 yıl Önce

Kıymetli yusuf gediktaş çok güzel bir yazı kaleme almışsın başarılarınïn devamını cenabı ALLAH,dan niyaz ederim.

Yaşar sülü
Yaşar sülü - 3 yıl Önce

Başkanm teşkr edyrm çalşmalrnzdan başarlar dilyrum

Cengiz han
Cengiz han - 3 yıl Önce

Adamsın reis

Sait DOĞAN
Sait DOĞAN - 3 yıl Önce

Sayın başkanım soylediklerinize cani gönülden katılıyorum memleketimizin ve milletimizin sizin gibi ve sizin gibi düşünen insanların kalkindirmasi ve bilinclendirmesi lazım sizinde dediginiz gibi inşaAllah yeni yıla güzel bir şekilde gireriz...selam ve saygı ile...

Hıdır Atmaca Saadet partisi Yeşilyurt ilçe yönetim kurulu üyesi
Hıdır Atmaca Saadet partisi Yeşilyurt ilçe yönetim kurulu üyesi - 3 yıl Önce

ALLAH Azze ve Celle Razı olsun başkanım insanlığını yitirmiş güruhun uyanmasına vesile olmasını temenni ediyorum

Alaaddin Helvacı
Alaaddin Helvacı - 3 yıl Önce

ALLAH RAZI OLSUN GENÇLERİMİZİN MAAŞALLAHI VAR

SIRADAKİ HABER