Yalçın,'Taraftarları maça bekliyoruz'

2-0 kazanılan İttifak Holding Konyaspor maçının ardından Süper Lig 9. haftasında oynayacakları İM Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, milli takım arası öncesi ligde zorlu bir 4 maçlık periyoda girdiklerini ifade etti.

Yalçın,'Taraftarları maça bekliyoruz'

2-0 kazanılan İttifak Holding Konyaspor maçının ardından Süper Lig 9. haftasında oynayacakları İM Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın,  milli takım arası öncesi ligde zorlu bir 4 maçlık periyoda girdiklerini ifade etti.

İM Kayserispor maçının hazırlıklarına Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde devam eden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, gazetecilere açıklamada bulundu. Önlerindeki 4 haftalık süreçte 3 deplasman, 1’de iç saha maçı oynayacaklarını ifade eden Yalçın,"Futbolda bu tür sonuçlar oluyor. Neticesinde bizim için önemli olan 3 puanı almaktı. Çok zor bir deplasmanda bunu başardık. O nedenle bizim için iyi bir hafta oldu. Mutluyuz.Ligin bitimine daha çok var. Şuan için erken. Daha 8 hafta oynandı, ligin ilk çeyreği bile bitmedi. O yüzden daha bazı şeylere ümitlenmek için erken. Çok kolay değil ama biz Malatyaspor olarak ilk 8 haftalık periyoda iyi başladığımızı düşünüyoruz. Çok iyi olmasa da kötü değil. Şuanda kendimizi 1-2 puan geride olarak düşünüyoruz. 1-2 puan daha yukarıda olabilirdik"dedi.

İstikbal Mobilya Kayserispor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyleyen Yalçın,"Rakibimizin galibiyeti yok, şuan 4 puanları var. Orada da işler çok iyi gitmiyor gibi görünse de ben Kayserispor’un kadrosunun çok zayıf olduğunu düşünmüyorum. İyi bir kadroları var. Herkes ligde böyle sorunlar yaşayabiliyor. Biz bu haftaki müsabakaya çok iyi hazırlanacağız ve konsantre olacağız. Agresif ve ofansif oynayan, kazanmak için sahada her şeyi yapan bir Malatyaspor’u taraftarlarımız görecek. Bütün Malatyaspor taraftarını da müsabakaya bekliyoruz"şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER