Yalçın, '11 kişi 30-40 metrede bekleyen takıma karşı oynadık'

Süper Lig 7. hafta maçında  kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, galibiyet golünü atan Larin'in performansını beğendiğini söyledi

Yalçın, '11 kişi 30-40 metrede bekleyen takıma karşı oynadık'

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın, 1-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor karşısında iyi futbol oynamadıklarını ifade eden Sergen Yalçın, tüm oyuncularından Larin gibi savaşmalarını istediğini belirtti.

İzmir'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için baş sağlığı dileyerek sözlerine Başlayan Sergen Yalçın,"Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah bu tür olaylar yaşanmaz.Ülke olarak hazır olmalıyız. Hazır değiliz demek ki. Maça dönecek olursak, bugün ağır savunma yapan bir takıma karşı oynadık. Böyle takımları açmak zordur.Gol atınca maçın biteceği bir 90 dakika oynadık.Tüm oyuncular Larin gibi savaşmalı. Geçen seneye göre farklı bir şablon, farklı bir kadro var.Takımımız bugün iyi oynadı. 11 kişi 30-40 metrede bekleyen takıma karşı bu ligde oynamak kolay değil.Yavaş yavaş istediğimiz seviyeye geliyoruz"dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2020, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER