Hamzaoğlu'dan Acquah Açıklaması...

Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş maçında Afriyie Acquah’ın hareketi hakkında konuştu.

Hamzaoğlu'dan Acquah Açıklaması...

Yeni Malatyaspor'da Afriyie Acquah krizi.  Beşiktaş ile oynanan Süper Lig 7.hafta maçında karşılaşmanın 70. dakikasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından oyundan alındıktan sonra tepki gösteren Acquah için ne karar verilecek? 

Beşiktaş'a Süper Lig 7. hafta maçında deplasmanda 1-0 yenilen sarı kırmızılı ekipte karşılaşmanın 70. dakikasında oyundan çıkan Afriyie Acquah’ın hareketi dikkat çekti. Oyundan alınmasına tepki gösteren Afriyie Acquah, bu tepkisini teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na gösterdi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında Afriyie Acquah’ın yapmış olduğu harekete ilişkin konuşan Hamza Hamzaoğlu," Futbolcularımız sahada kalmayı çok istiyor. Yenilgiyi hazmedemiyorlar. İster istemez maç içinde gerilmelerde oluyor. Afriyie Acquah geçen haftada kaptanlık bandını yere atmıştı. O kaptanlık bandı bir daha koluna gelir mi bilmem. Futbolcuların kontrantların da 90 dakika sahada kalacak diye bir şey yok. Sahadaki durumlarına karar verecek olanda biziz. Bu tür davranışlar hoş değil. Bunu da futbolcularımızla konuştum. Kötü niyetli olmadıklarını biliyorum. Zaten öyle bir şey olsa aramızda barındırmayız. Bu durum arkadaşlarına, oyuna giren arkadaşlarına saygısızlıktır.Bu gizli ya da özel bir şey. Kendilerine söyledim. Bunu da burada söylemekte bir sakınca görmüyorum. Bakalım önümüzdeki haftalarda göreceğiz.dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2020, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER