Sergen Yalçın,' Rakip İkinci Golü Bulabilseydi Maç Bitmişti'

BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçıni 1-1 sonuçlanan Galatasaray maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sergen Yalçın,' Rakip İkinci Golü Bulabilseydi Maç Bitmişti'

BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçıni 1-1 sonuçlanan Galatasaray maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

1-1 sonuçlanan Galatasaray maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yeni Malatyaspor teknşk direktörü  Sergen Yalçın, "1 puanı kurtardık ama kazanmak da istedik tabi. Maçın sonunda mutlu ya da mutsuz değilim, ortada gibiyiz. "Son bölümde bekleyen takıma karşı hücum yapmak dünyanın en zor işidir. Devamında pozisyon vermemek de iyi tabi. Galatasaray çok iyi takım bunu hemen söyleyeyim, çok iyi transferler yapmışlar. Futbol böyle bir oyun, hep konsantre olmak lazım" dedi.

Maç sonu skoru değerlendiren YMS teknik patronu Sergen Yalçın, "Gücümüze göre iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. 1 puan bizim için sevindirici. Tekrar söylüyorum Galatasaray çok iyi takım, oyuncular çok iyi.  "Oyunda farklı hikayeler var. İlk 25 dakika öne geçsek oyun farklı olabilirdi. Büyük takım bekleyince iş zor oluyor. Galatasaray 2. golü bulabilseydi maç biterdi. Biz oyunun içinde kaldık, oyuncularım çok direndi onlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2019, 19:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER