Özdeş,'Galatasaray'ın elle oynaması var, penaltı pozisyonu var'

BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Kemal Özdeş, "Galatasaray da ligin en formda takımı. oyuncularımı kutluyorum"dedi.

Özdeş,'Galatasaray'ın elle oynaması var, penaltı pozisyonu var'

BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Kemal Özdeş, 1-0 kaybedilen Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplanstısında konuştu.

1-0 kaybedilen Galatasaray maçının ardından konuşan BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Kemal Özdeş,"Tabiki maçı kaybetmek üzücü. Oyuncularımın Galatasaray karşısında istediğim futbolu oynamasından dolayı memnunum. Rakibin geriden çıkma isteğine doğru bir tepki verdik. İlk yarının sonunda Galatasaray'ın elle oynaması var, penaltı pozisyonu var, hakemlerimiz de görmemiş, VAR hakemleri de görmemiş. 4. hakeme sordum, el miydi, penaltı mıydı diye, 'Bilmiyorum, görmedim'dedi. Maça 90 dakika sonuna kadar ortak olduk. Bu oyunu kalan haftalarda sürdürmek için çalışacağız. Her gol yediğinizde maç sona ermiyor. Alanya'da da ilk golü yedik. Biraz becerikli olsak İstanbul'dan puan alabilirdik, Galatasaray da ligin en formda takımı. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2020, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER