Çocuk Hırsız Yakalandı

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada, Sosyal Yaşam Merkezi'nden çalınan eşyaları satın alan çocuğa işlem yapıldı

Çocuk Hırsız Yakalandı

Mala Zarar Verme ve Tehdit suçlarından aranma kaydı bulunan  kişi Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

06.01.2020 günü Malatya Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşen çay ocağı ihalesinde şüpheli V. Ö. isimli şahsın tanımadıkları kalabalık bir grup ile birlikte ihale bölgesine gelerek kendilerine ihaleye gireceklerini söylediklerini 8 bin Türk Lirası vermeleri akabinde ihaleye girmeyeceklerini söylemek suretiyle müşteki şahıslardan bu parayı aldıkları ancak farklı tarihlerde işyerine gelerek 2 bin lira ve 4 bin lira daha para aldıkları sürekli telefon ile ve yüz yüze tehdit etmeleri sonrasında V.Ö. isimli şahsın açık kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanmış.

Şüpheli şahıs Yeşiltepemahallesi ardiyeciler sitesinda yakalanmıştır. Şahsın Mala Zarar Verme ve Tehdit suçlarından aranma kaydı olduğu anlaşılmıştır.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli Mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.

(2)
13.02.2020 günüÇamurlu Mahallesinde bulunan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinde meydana gelen 1 adet cep telefonu, 1 adet kol saati, 1 adet gümüş alyans yüzük çalınması olayı ile ilgili;

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın  Suça Sürüklenen Çocuk olduğu tespit edilerek 15.02.2020 günü yakalanmış ve Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Çalınan malzemeleri satın aldığı tespit edilen şahıssuç eşyaları ile birlikte yakalanarak hakkında Suç eşyasını satın almaktan işlem yapılmış, Elde edilen malzemeler sahibine teslim edilmiştir. 

(3)
15/02/2020 günü saat 14.00 sıralarında  Motosikletli Polis Timler Büro  Amirliğine bağlı  Yaya Devriyeler olarak yapılan çalışmalarda;Adana İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce Kayıp Şahıs olarak Aranan yaşı küçük çocuk, ailesine teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir"ifadelerine yer verildi.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER