Ödemeler Yapıldı Ama Gevrek'i Belediyelerde, siyasetçilerde Kurtaramaz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Kulübün acil ödemeleri ve futbolcuların ödemelerini  yapıldığını ifade eden Tüfenkci, “Şu an artık herhangi bir bahane üretilmeli, hedefimiz Süper Lig'de kalmak olmalı”dedi.

Ödemeler Yapıldı Ama Gevrek'i Belediyelerde, siyasetçilerde Kurtaramaz

Malatya şehrinin futbola aşık bir şehir olduğunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Daha önce olduğu gibi şimdi de doğunun futbolda temsilcisi olarak Malatya şehri ve Yeni Malatyaspor önemli bir yerde. Kulüp Başkanı Adil Gevrek Başkanlığında Yeni Malatyaspor son 5 senede önemli bir başarıya imza attı. Takım 4 yılda Süper Lig'e çıktı. Bilindiği üzere geçtiğimiz sezonda da başarılı bir performans gösterdiler. Bu sezon da iyi bir başlangıç yaptılar ancak ikinci yarıda puan kayıpları yaşandı. şu an önümüzde 8 maç var ve bu 8 maçı hepsi de bizim için final niteliğinde. Bu maçlardan mutlak ve puan ve puanlar çıkarmamız gerekiyor.Bu takıma başarıya götüren futbolcularımız da ve yine başarıya götürecek olan da futbolcularımız”dedi

TÜFENKCİ, "MALATYA HALKI TAKIMA SAHİP ÇIKMALI"

Malatya şehrini tamamını takımına sahip çıkması gerektiğini de ben üstte Tüfenkci “Şehrin tamamı takımına sahip çıkmalı. Yeni Malatyaspor'a sahip çıkmalı. Burada iş sadece siyasetçilere, Belediyelere ve  İş adamlarına düşmüyor. Herkesin bu takıma sahip çıkmalıdır. Yeni Malatyaspor'un arkasında bir başarı hikayesi vardır. Bunu da bu sezon kümede kalarak,  gelecek sezon ile bunu taşlandırıp devam ettirmeliyiz.”şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor'da birliktelik puanı yeniden oluşması gerektiğine de dikkat çeken Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Süper Lig'i bu sene herkesin takıma çıkması ile tamamlamak istiyoruz. Şu an dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir pandemi süreci var. Bu pandemi süreci nedeniyle futbola uzunca bir süredir ara verildi. Bu süreç Malatyaspor için bir fırsat olmalı. Bunu da inşallah ligler başladığı zaman göreceğiz. Yeniden çalışmalara başlayan teknik heyet ve futbolcularımız da bu dönemi hem güç depolayarak hem de taktiksel olarak hazır hale gelerek göstereceklerdir” 

“Kulübün içinde bulunduğu ekonomik darboğazı aşabilmek adına öncelikle acil ihtiyaçlar belediyelerimiz, siyasilerimiz ve milletvekillerimizin katkıları ile birlikte ilk etapta şu an giderildi. Kredi görüşmeleri için ise diğer arkadaşlarımızla birlikte çalışmalar başladı. Kredi görüşmelerinde de belirli bir aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Bu çalışmalar sonucunda kredi de hesaba aktarılacak. Şu an artık futbolcular herhangi bir bahane üretmemeli ve hedefimiz Süper Lig'de kalmak olmalı”diye konuştu.

Her ne kadar  Bülent Tüfenkci, kısa vadede ödemelerin yapıldığını ve kredi alımında sona gelindiğini açıklasada taraftralar Başkan Adik Gevrek'in artık o koltukta oturmaması gerektiğinde hemfikirler.

Sezon başında parasal anlamda ligin en iyi takımı söylenen Yeni Malatyaspor'un nasıl bu kadar bir borç batağına sürüklediği ise  BAŞKAN ADİL GEVREK tarafından biran önce açıklaması gerekmektedir.

yenimalatyahaber.com


 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2020, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER