'Personellerimizin Özverisi ve Gayreti Takdire Şayandır'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Personellerin Bayramını Tebrik Etti

'Personellerimizin Özverisi ve Gayreti Takdire Şayandır'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Bayramı tatilinden sonra haftalık mesaiye başlayan Yeşilyurt Belediye personellerini ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
BAŞKAN ÇINAR, PERSONELLERİN BAYRAMINI KUTLADI
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte Hizmet Binalarını tek tek ziyaret ederek, personellerle bayramlaştı.
“SEVGİ VE SAYGININ ÜST SEVİYEDE OLDUĞU BİR AİLEYİZ”
Yeşilyurt Belediye personellerinin gayretli ve özverili çalışmalarını her zaman takdir ettiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Koronavirüs salgını dolayısıyla alınan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bu bayramı buruk bir şekilde evlerimizde geçirdik. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesi adına görevli ekiplerimizle görev başındaydık.  Halkımızla aramızda sosyal mesafe olsa da gönüllerimiz her zaman birdir. Türk Bayrakları ve balonlarla süslediğimiz hizmet araçlarımızla bayram heyecanını sokaklara taşıyıp, halkımıza bayram sevincini yaşatmaya gayret ettik. Özellikle çocuklarımızın bayram coşkusundan mahrum kalmamaları için bayram boyunca ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalıştılar, sokaklarımız bayram yerine döndü, çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değerdi. Bayram da görevini layıkıyla yerine getirip, hizmetlerimizin başarıyla gerçeğe dönüşmesini sağlayan bütün mesai arkadaşlarımı şahsım ve hemşerilerim adına tebrik ediyorum. Bizler maksimum başarıya odaklanmış, hizmetleriyle sürekli farkındalık oluşturan, en iyi hizmetleri sunma derdinde olan yerel bir yönetimiz. Çünkü işimizi aşk ve sevdayla yapıyoruz, halkımızı seviyoruz, onlara hizmet ettikçe daha fazla üretiyoruz. Yeşilyurt Belediyesi, kendi içinde dayanışma ruhunu üste seviyeye çıkartmış, sevgi ve saygının hâkim olduğu, dayanışma ve yardımlaşma olgusunun her zaman canlı kaldığı büyük bir ailedir. Yeşilyurt’u öncelikle bölgede ardından Türkiye’de örnek alınacak ilçe hüviyetine ulaştırmak adına hayata geçirdiğimiz bütün yatırımlar, projeler ve hizmetlerin altında imzası bulunan personellerimizin özverili çalışması, gayreti ve hizmet aşkını takdirle karşılıyorum. Kendi içimizde sarsılamayacak, bozulamayacak tek gücümüz; birlik ve beraberliğimizdir. Bütün alanlarda gelişen güzel ilçemizin büyüme ve kalkınma sürecinde fedakâr ve özverili mesai arkadaşlarımızın çok büyük emekleri vardır. İlçemizdeki sorunları omuzlarında taşıyan, büyük bir fedakârlık gösterip mesai mefhumu tanımadan görevini aşk ve sevdayla yapan personellerimizin özverisi takdire şayandır.  Ramazan Bayramı tatilinden sonra mesaiye başlayan değerli mesai arkadaşlarımızı işyerlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik. Cenab-ı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin, tüm çalışanlarımızın ve ailelerinin mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER