Kısıtlama Sonrası Malatya'da cadde ve sokaklarda yoğunluk

Koronavirüs salgını nedeniyle 81 ilde gerçekleştirilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması 26 Nisan gecesi 24.00’da son bulurken, vatandaşlar ilk iş gününde ise sıcak havanın da etkisiyle kendilerini dışarıya attılar.

Kısıtlama Sonrası Malatya'da cadde ve sokaklarda yoğunluk

4 günlük Ramazan Bayramını kapsayan sokağa çıkma yasağının ardından Malatyalılar ilk iş gününde hem yaya hem de araç yoğunluğu oluştururken, sokaklar'daki hareketlilikte gözlerden kaçmadı.

Koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı süresince 4 gün evlerinde kalan Malatyalılar, İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda Bu yıl Ramazan Bayramı'nı evlerinde geçirdiler. Kısıtlamanın kalkması ile birlikte ilk iş gününde vatandaşlar cadde ve sokaklara akın ederken, araç ve yaya trafiği yoğunluğu oluştu.Özellikle kent Merkezi'ndeki PTT önü ve banka önlerinde uzun kuyruklar oluşurken,  kolluk görevlileri de araçlardan  sık sık vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaları için anons yaptılar. Merkezde bulunan Soykan Meydanı'ndaki banklara ise vatandaşların oturmasına izin verilmedi.

yenimalatyahaber.com


 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER