MAÇ SONUCU | BtcTurk Yeni Malatyaspor 0-0 Fenerbahçe

BtcTurk Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı ile Süper Lig'de 12. haftada heyecan devam etti. 90 dakikası nefes nefese izlenen mücadeleye sayılmayan gol ve kaçan penaltı damgasını vurdu. Kıran kırana geçen maçta 90 dakika sonunda her iki tarafta sahadan 1 puanla ayrıldı. 

MAÇ SONUCU | BtcTurk Yeni Malatyaspor 0-0 Fenerbahçe

Süper Lig 12. hafta mücadelesinde BtcTurk Yeni Malatyaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Sarı kırmızılı ekibin  atmış olduğu gol, maçın hakemi Mete Kalkavan tarafından golden önce faul olduğu gerekçesiyle iptal edilirken, Fenerbahçe'de cephesinde ise ilk yarının uzatma dakikalarında kazanılan tartışmalı penaltıyı Emre Belözoğlu kullandı ve Yeni Malatyaspor kalecisi Farnolle gole izin vermedi.

YENİ MALATYASPOR İPTALE İTİRAZ ETTİ

Maçın 40. dakikada kullanılan köşe vuruşunun ardından kaleci Altay Bayındır topu elinden kaçırdı ve sonrasında Yeni Malatyaspor Mina ile golü buldu ancak maçın hakemi Mete Kalkavan gol öncesinde faul olduğunu tespit etti. A Spor'da pozisyonları değerlendiren eski hakem Erman Toroğlu, "Malatyaspor'un ağları bulan topunda Altay'a faul göremedim"açıklamasını yaptı.

PENALTI TARTIŞMASI

Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında maçın orta hakemi Mete Kalkavan, tarafından verilen tartışmalı penaltı VAR Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu'nun uyarısı sonrası izlendi. Mete Kalkavan pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını gösterdi. BtcTurk Yeni Malatyasporlu futbolcular, uzun süre Mete Kalkavan'a itiraz etti. Topun başına geçen Emre Belözoğlu'na Yeni Malatyaspor kalecisi Farnolle geçit vermedi.

Bu sonuçlardan sonra Fenerbahçe 21 puana, ev sahibi Yeni Malatyaspor ise 19 puana yükseldi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2019, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER