Yanal,'Yeni Malatyaspor kalesine 20’ye yakın şut attık'

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Ersun Yanal, 0-0 sonuçlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı. Ersun Yanal, yüzde 60 topa hakimiyetle oynadıklarını kaydetti.

Yanal,'Yeni Malatyaspor kalesine 20’ye yakın şut attık'

Yeni Malatya maçını değerlendiren Yanal,“Zor bir maçtı ama kazanamadığımız hiçbir maç bizim için ‘başarılı oldu’ diyemem. Mevcut şartları düşünecek olursak bir dönem sağ bek-sol bek, bir dönem sağ açık-sol açık şimdi santrafor tabi bu yolda eksikler olacak ama biz sahaya çıktığımızda bu eksikleri telafi edecek bir takım olmalıyız. Yüzde 60 topa hakimiyetle oynadık. BtcTurk Yeni Malatyaspor kalesine 20’ye yakın şut attık. Buda Fenerbahçe ortalamasına yakın bir oyun. Oyunun bizim lehimize dönmesi için fırsatta yakaladık. Son dakikada bu olsaydı daha farklı olabilirdi”"şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin ‘Fenerbahçe 1 puan mı kazandı, yoksa 2 puan mı kaybetti?’ sorusuna Yanal, şu cevabı verdi: “Fenerbahçe galibiyetle mutlu olur. Galibiyet bizim tek sloganımızdır. Biz galip gelmek için sahaya çıkarız.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2019, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER