Hamzaoğlu, 'İstediğimiz Kadroyu Kurduk'

Yeni Malatyaspor teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, liglere verilen arada takıma alt yapıdan 6 futbolcu alarak denediklerini söyledi.

Hamzaoğlu, 'İstediğimiz Kadroyu Kurduk'

Süper Lig 5. hafta maçında Konyaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Orduzu Pınarbaşı tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takımdaki futbolcuların performanslarının daha iyi olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, iyi bir takım kurup, istedikleri hedefe ulaşacaklarını belirtti.

Liglere verilen Milli maç arasından istifade ederek, hem oyuncularımızın durumu gördük hemde güzel bir dayanıklılık antrenmanları yaptık. Ufak ufak bu testlerle verilen arayı dolduracağız. Daha sonra yine maç haftasına girip, normal şekilde devam edeceğiz. İlk 3 haftaya göre daha iyi oluruz diye düşünüyorum. Çünkü; eksiklerimizi tamamladık. Transfer döneminde kapandı herkeste rahat etmiş oldu. Şuan çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz. Milli maçlar nedeniyle Mili takımlarında olan futbolcularımız var. Onlarda maçlarını bitirdikten sonra aramıza katılacaklar. Çok kısa bir süre sonra zaten Konyaspor maçına çıkacağız.  Bizde fırsattan istifade alt yapımızda 6 tane genç kardeşimi alarak çalıştık. Onları görmek istedik A takımda.

Kendilerini hedefe taşıyacak kadroyu kurduklarının altını çizen Hamzaoğlu,"İyi bir takım olduk. Bizi hedefe taşıyacak kadroyu kurduk. Bizim için önemli olan kadrodaki isimler değil, bu isimlerin buradaki uyumları. Takım oyuncusu olup olmadıkları, bu takım için fedakarlık yapıp yapamayacakları. Şuan görüüğümüz hem yerli hemde yabancı oyuncularımızın bu takım için hazır oldukları. Birbirleri ile gayet uyum içinde çalışıyorlar. Maçlarda alacağımızı iyi sonuçlarla birlikte inşallah kısa sürede toparlanıp iyi yerlere yürüyeceğiz. Taraftarsız oynuyoruz kaç aydır maçları. Aslında alıştık buna ama taraftarsız tadı tuzu olmuyor. Taraftarın her zaman mutlaka bir itici gücü olmuştur. Taraftarın olduğu maçlar daha tempolu geçiyor. Sağlıklı bir ortama kavuşup inşallah yeniden taraftarlarımızla birlikte buluşuruz.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER