Adem Büyük,'3 hafta sonra daha iyi bir Malatyaspor olacak'

Galatasaray'dan ayrılarak Yeni Malatyaspor'un yolunu tutan Adem Büyük, Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyleyerek, 3 hafta sonra daha iyi bir Malatyaspor olacağını belirtti.

Adem Büyük,'3 hafta sonra daha iyi bir Malatyaspor olacak'

Süper Lig'de oynayacakları Konyaspor maçının hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde sürdüren Yeni Malatyaspor'da takım kaptanı Adem Büyük, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da geçen yıl güzel bir sezon geçirdiğini ifade eden Adem Büyük,"Galatasaray’a çok teşekkür ediyorum, yeni sezonda da başarılar diliyorum. Artık Malatya'dayım. Burada olduğum için mutluyum. Lige istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. Yeni oyunculardan kurulu bir takımız. İlk 4 hafta geride kaldı ve kötü bir performans sergiledik diyemem. Karagümrük maçında yaptığımız olumlu işler olsada, yediğimiz basit gollerde var. Göztepe maçında takım olarak biraz daha düzenli bir duruş gösterdik. Trabzonspor maçında da özellikle ilk yarım saat iyi oynadık, belki golü bulabilseydik daha farklı olabilirdi ama olmadı. Antalyaspor maçında takım olarak çok iyi savunma yaptık. Skor belki daha farklı olabilirdi. Sonuçta galip gelen taraf biz olduk. Bu maçtan aldığımı 3 puan bizim  moral oldu"dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER