Hamza Hamzaoğlu Mağlubiyeti Değerlendirdi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-0 kaybedilen Fatih KAragümrük maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Hamza Hamzaoğlu Mağlubiyeti Değerlendirdi

Süper Lig'in ilk haftasında Karagümrük deplasmanında 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Rakiplerinin haklı bir galibiyet aldığının altını çizerek, alınan mağlubiyetten çıkarılacak derslerle kazanmalara bakmaları gerektiğini söyledi.

Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek basın toplantısına başlayan Hamzaoğlu, "Bugün ilk maçımızı oynadık. Kazanıp başlamak istedik ama rakip hak ettiği bir galibiyet aldı. Tebrik ediyorum. Erken bir gol yiyerek başladık maça. İlk yarıda golü çıkardığımız zaman oyun olarak takımım iyi bir duruş gösterdi. Pozisyonlar da yakaladık ama atamadık. İkinci yarıda rüzgarla birlikte eşitliği buluruz diye düşünürken kontradan ikinci golü yedik. Risk almaya başlayınca üçüncü gol geldi. Pozisyonları değerlendiremedik. Eksiklerimizi görme açısından iyi oldu. Kaybettiğimiz bu maçtan neler kazanabiliriz buna bakacağız ve önümüzdeki haftalara nasıl hazırlanacağımıza bakacağız" açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2020, 22:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER