Gevrek, 'Yenilgiye Rağmen Takım İyi'

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 3-0 kaybedilen Fatih Karagümrük maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gevrek, 'Yenilgiye Rağmen Takım İyi'

Süper Lig'in ilk haftasında Karagümrük deplasmanında 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, maçı değerlendirdi. 

3-0 Yenilmelerine rağmen takımı iyi bulduğunu belirten Gevrek,"Öncelikle yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. Ligimiz başladı. Sakatsız belasız bir lig olur. . Ligin başında aslında konuşmamız lazım ama böyle basit penaltılar vermek de doğru değil. Yenilgiyi hakeme bağlamıyorum ama verilen penaltının asla penaltı olduğunu düşünmüyorum.Bugün iyi oynadık ama futbolda böyle sonuçlar var. Sezona her zaman iyi başlıyorduk ama bugün öyle olmadı. Sonu inşallah bizim için iyi olur. İlk maçlarda bu mağlubiyetler eksiklerimizi görmek adına önemli. Yapacağımız transferler var. 3-0 yenildik ama takımızı iyi gördüm. Bugün yenildik ama maraton uzun. Camiamız rahat olsun, sakatlarımız var yapacağımız transferler var. Daha iyi bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2020, 22:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER