O Dolandırıcıyı 7 Saatlik Kamera Kayıtları Yakalattı

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince 7 saatlik kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından, K. T isimli yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

O Dolandırıcıyı 7 Saatlik Kamera Kayıtları Yakalattı

Konuya dair yapılan açıklama şöyle;

Asayiş Şube Müdürlüğü, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği olarak yapılan çalışmalarda; 11.09.2020 tarihinde meydana gelen NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK olayı ile ilgili olarak telefonla arayarak kendilerini Polis- Asker- Savcı olarak tanıtan şüpheli şahıslarca müşteki bayan şahsın evinden ve kayınvalidesinin evinden toplam 10 altın bilezik , 4 çeyrek altın, 5.000 TL nakit, 1 çift altın küpe, 1 adet altın tuğralı kolye, 1 zincir altın bilezik aldılar.

Şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda öncelikle müşteki şahsın telefonu iletişime kapatılmak suretiyle Dolandırıcılık olayının devamı engellenmiş, 20 ayrı noktada bulunan kameralardan (7) saatlik görüntü incelenmesi sonucunda Nitelikli Dolandırıcılık konusunu gerçekleştiren şahsın K. T. isimli yabancı uyruklu şahıs olduğu tespit edilmiş ve yakalanmıştır. K. T isimli şahıs aldığı ziynet eşyalarını ve parayı teslim ettiği ikinci bir şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen K. T isimli yabancı uyruklu şahıs çıkarıldığı mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER