Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanal da

Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanal da? Yeni Malatyaspor, İstanbul'da puan yada puanlarla Malatya'ya dönecek mi? Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçını hangi hakem yönetecek?

Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanal da

Süper Lig 22. hafta mücadelesinde BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda Galatasaray'a konuk oluyor. Kemal Özdeş yönetiminde ligin ikinci yarısına istediği gibi bir başlangıç yapamayan sarı kırmızılı ekip, Galatasaray karşısında puan arıyor. Peki Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanal da?

Süper Ligde 22. hafta heyecanı Galatasaray-Yeni Malatyaspor arasında oynanacak mücadeleyle devam edecek. Süper Lig'de geçen hafta MKE Ankaragücü’ne 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor, 22. hafta maçında Galatasaray önünde puan arıyor.

Yeni Malatyaspor'da  sakat futbolcular Fofana, Gökhan Töre ve Hadebe takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamlarken, Fofana’nın maça yetiştirilmeye çalışıldığı, Gökhan Töre ve Hadebe'nin ise Galatasaray maçına kadra hazır hala gelecekleri öğrenildi.

GALATASARAY-YENİ MALATYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANAL DA?

Maç:Galatasaray BtcTurk Yeni Malatyaspor 
Tarih: 16 Şubat Pazar 
Stat: Türk Telekom Stadyumu
Saat: 19.00
Hakem: Alper Ulusoy 
Yayın: beIN Sports HD1

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2020, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER