Çalımbay:'Maç bizim beklediğimiz gibi oldu'

Atiker Konyaspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, 1-0 kazanılan Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Çalımbay:'Maç bizim beklediğimiz gibi oldu'

Atiker Konyaspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, 1-0 kazanılan Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.​

Evkur Yeni Malatyaspor karşısında alınan 3 puanın önemine değinen Rıza Çalımbay," Almış olduğumuz puan bizim için çok değerli. Önümüzde bir Fenerbahçe maçı var. Hemen o maçın arkasından ise Kayserispor ile Göztepe deplasmanlarına gideceğiz. O maçlara kadar iyi olmamız gerekiyor.Acı çekmeden ve müacadele etmeden kazanmak mümkün olmuyor. Maç bizim beklediğimiz gibi oldu. Zaten çok zor geçeceğini biliyorduk. Malatyaspor'un oynamış olduğu son 3 karşılaşmayı izledik.Gerçekten iyi futbol oynuyorlar. Maça gelirkende sakat, eksik ve hasta olan arkadaşlarımız vardı. Mücadelenin ilk yarısında golü bulduktan sonra gerekli olan savunmayı yaptık. Benim tek üzüntün bizim kazanmış olduğumuz bir çok topu ileri alanda kolay harcamamız oldu.Bu lig çok zor.Bundan sonraki maçlarda daha iyi olmamız gerekiyor"dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER