Gündüz,'Topun sizi sevmediği günler olur'

Atiker Koyaspor'a kendi saha ve seyircisi önünde kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Evkur Yeni Malatyaspor'da basın sözcüsü Erdal Gündüz, karşılaşmayı değerlendirdi.

Gündüz,'Topun sizi sevmediği günler olur'

Atiker Koyaspor'a kendi saha ve seyircisi önünde kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Evkur Yeni Malatyaspor'da  basın sözcüsü Erdal Gündüz, karşılaşmayı değerlendirdi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz,  1-0 kaybedilen Konyaspor maçına dair değerlendirmelerde bulundu. Atiker Konyaspor maçında 3 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyen Gündüz," Konyaspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandı, galibiyet bekliyorduk. Kendi sahamızda kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu mağlubiyet telafi edeceğiz. Almış olduğumuz mağlubiyetten ders çıkarıp, önümüze bakacağız"diye konuştu.

Atiker Konyaspor karşısında yakaladıkları fırsatları kullanamadıklarını da kaydeden Erdal Gündüz," Maçta direkten dönen bir topumuz vardı. Hem Adem Büyük'ün hemde Boutaib'in topu dışarıya atmaları müsait pozisyonda çok kötü oldu. Tabiki futbolda bunlar var. Topun sizi sevmediği, şanssız olduğunuz günler yaşanır. Konyaspor maçı bizim için öyle bir gündü. Diğer maçlarımızda inşallah şans bizlerden yana olur."şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2018, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER