Bulut:'A.Alanyaspor Karşısında 3 Puan Önemli Olacak'

4 Kasım Pazar günü 16.00’da deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor,da teknik direktör Erol Bulut, 3 hafta sonra Galatasaray karşısında alınan galibiyetin daha önemli bir hal alması için pazar günü oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor maçından 3 puan almaları gerektiğini belirtti.

Bulut:'A.Alanyaspor Karşısında 3 Puan Önemli Olacak'

4 Kasım Pazar günü 16.00’da deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan  Evkur Yeni Malatyaspor,da teknik direktör Erol Bulut, 3 hafta sonra Galatasaray karşısında alınan galibiyetin daha önemli bir hal alması için pazar günü oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor maçından 3 puan almaları gerektiğini belirtti.

Galatasaray karşılaşmasındaki gibi Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasına da konsantre olup, hazırlandıklarını ifade eden Erol Bulut," Galatasaray maçına takım olarak nasıl konsantre olduysak, Aytemiz Alanyaspor maçına da o şekilde konsantre olmayız. Aytemiz Alanyaspor deplasmanından hedeflediğimiz 3 puanı alırsak bizim için dahada önemli olacak. A. Alanyaspor'da gördüğümüz rakiplerimiz arasında,geçen hafta kendi evimizde Galatasaray'a karşı almış olduğumuz 3 puanın anlamlı olması adına bu hafta kazanmamız bizim için dahada önemli olacak"dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 20:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER