Milli Beka Hareketi Mhp Malatya İl Başkanını Ziyaret Etti

Milli Beka Hareketi Malatya İl Teşkilatı Mhp Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Son derece samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Malatya’nın sorunları masaya yatırıldı.

Milli Beka Hareketi Mhp Malatya İl Başkanını Ziyaret Etti

Milli Beka Hareketi Malatya İl Teşkilatı Mhp Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar’a nezaket ziyaretinde bulundu.  Son derece samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Malatya’nın sorunları masaya yatırıldı.

Malatya’nın her zaman ülke gündeminde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge Ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün , bunun bilincinde olarak faaliyetlerine devam ettiğini belirterek Milli Beka Hareketi  hakkında bilgiler verdi.  Milliyetçi Hareket Partisinin her zaman devletin yanında olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Aygün “ Mhp İl Başkanı Sayın Avşar’ın son derece başarılı bir performans sergilediğini ve bunun getirisi olarak ta Malatya’da bir vekil çıkarıldığını belirterek  Başkan Avşar’ın bütün ülkeye örnek olacak bir başkan olduğunu söyledi.

Mhp Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek devletin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve bunun için faaliyetlerine devam Milli Beka Hareketinin çalışmalarını takdir ettiğini , söz konusu vatan olduğunda Milliyetçi Hareket Partisinin her zaman üzerine düşeni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. Başkan Aygün , Mhp İl Başkanı Avşar’a Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Başkan Aygün’e Mhp İl Başkanı r. Bülent Avşar’ı ziyaretinde , il Teşkilat Başkanı Mehmet altıntop, İl Başkan Yardımcısı Erhan Sevimli, Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Zafer, Battalgazi İlçe Başkan Yardımcıları Ramazan Yentür , Ufuk Tosik ve Basın Danışmanı Kadir Değirmenci eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER