Başkan Gürkan, Gevrek'e İstifa Etmesi Gerektiğini İletti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gevrek'i arayarak istifa etmesi gerektiğini iletti. 

Başkan Gürkan, Gevrek'e İstifa Etmesi Gerektiğini İletti

Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek sorunu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. İstifa etmesi yönünde Divan kurulunda karar çıkan Gevrek'i telefonla arayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, istifa etmesi gerektiğini iletti. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, son günlerDE Yeni Malatyaspor'da yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor Kulüb Başkanı Adil Gevrek'i arayarak herkesin ortak görüşünün kan değişikliği olması gerektiğini iletttiğini ifade eden Başkan Gürkan,"Malatyaspor'un başarısı bizleri gururlandırır. İlin belediye başkanları ve milletvekilleri ile görüştüm. Herkesin ortak görüşü kan değişikliği yolunda oldu. Adil beye telefonla bu durumu tebliğ ettim. Adil beyde bana "Malatya'dan herkes  görevde kalmamı söyledi" dedi. Bundan sonraki karar Malatyaspor yönetim kurulunun kararıdır. Burası hukuk devletidir. Umarım kamuoyunun beklentisine cevap verirler. Kurumlar kişi ile daim değildir. Yeni Malatyaspor, Malatya ile bütünleşemedi. Kişilerle şahıslarla husumetimiz olamaz. Belediyenin bu süreçten sonra sorumluluk kabul etmediğini belirtmek istiyorum. Biz manevi olarak her zaman Yeni Malatyaspor'un yanındayız.Malatya da belli bir grup var ona nasıl bir kelime kullanacağımı bilemiyorum yani Malatyalılar o insanları biliyorlar, başarısızlıktan mutluluk duyabilecek ve kendisini Malatyalı olarak kabul eden insanlar var. Ama biz ne olursa olsun Malatyaspor maddi manevi yanında olduk her konuda destekledik.dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2020, 11:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
seval güllü
seval güllü - 4 yıl Önce

Adil Gevrek Malatyaspora daha ne kadar zarar verecek? derhal istifa etmeli

SIRADAKİ HABER