Adil Gevrek: 'Guilherme'ye Teklif Yok'

TRT Spor’da yayınlanan “Spor Hafta Sonu” programında açıklamalarda bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Guilherme’ye herhangi bir teklif gelmediğini, gelirse değerlendirebileceklerini söyledi.

Adil Gevrek: 'Guilherme'ye Teklif Yok'

 Ligin ilk yarısını istedikleri yerde bitirmediklerini belirten Gevrek,"Ligin ilk yarısını 24 puanda tamamladık. Kötü bitirmedik ama hedeflediğimiz yerde de tamamladık. İlk yarıdaki hedefimiz 28-29 puan toplamaktı.İlk yarıyı çok kötü bir yerde bitirmedik ama bu kadroya göre de çok iyi bir yerde de tamamlamadık diyebiliriz. Bu sezon hem hakem hem de kendi hatalarımızdan dolayı çok maç kaybettik. İlk yarı geride kaldık. 24 puan topladık, artık önümüze yani ikinci yarıya bakacağız"dedi.

Son günlerde basında çıkan  Guilherme transferi hakkında da konuşan Başkan Gevrek,"Sosyal medya ve basında haberler çıkıyor. Guilherme ile ilgili herhangi bir şey yok. Herhangi bir takımla da görüşmedik. O konuda sadece sosyal medya ve basında çıkan haberler var. Teklif gelirse her oyuncumuz için düşünülebilir” İfadelerini kullandı.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 21:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER