Yeniden Refah Partisi'nden İki Mahalle Toplantısı

Yeniden Refah Partisi Mahalle Toplantıları Tam gaz. Bir Gecede İki Mahalle Toplantısı.

Yeniden Refah Partisi'nden İki Mahalle Toplantısı

Başkan  Yıldırım ; Yaptığı konuşmada  millî görüşün 'Kuvvetli'nin  Değil  Haklı'nın yanında' olan bir dava olduğunu vurgulandı. 

"BİZ SEÇİMLER İÇİN DEĞİL, GELECEK NESİLLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ '' 
diyerek konuşmasına millî görüşü anlatarak devam etti.

Bu davanın hakla Batılın davası  olduğunu vurguladı. Memleketimizin etrafı tam bir ateşten çember 
Ayrıştırıcı değil birleştirici olmalıyız mezhepciligi bırakıp Allahın İpine sımsıkı sarılmalıyız, Yoksa böl, parçaları, yut projesi bu. Müslüman ayık  olmalı , uyanık  olmalı oynanan  oyunu görmeli dedi.

Milli Görüş  çizgisi yoksulu doyurmak, yetimi korumak ve mazlumun yanında olmaktır. Siyonizm, emperyalizm veya kapitalizm gibileriyle mücadelenin yılmaz savunucusu olan Necmettin Erbakan, yeri geldiğinde ülke, millet ve ümmet için büyük risk almış, cesur ve en net tavrı göstermiştir. Yeri gelmiş bedelleri sadece kendi ödemiş, Siyonist emperyalizmin herkesi teslim aldığı son yarım yüzyılda dimdik ayakta durmayı başarmıştır. O, sadece İslam ülkelerinin değil, Kur‘an’ın emrettiği gibi bütün dünyanın saadetini istedi.

Milli görüş; Temelde ülkemiz insanlarının mutluluğuna, İslam dünyasının huzuruna, dünya insanlığının barışına, dünya ve ahret işlerinin birlikte yürütülmesine önem veren maneviyat ağırlıklı bir siyasi görüştür.

Haset, kibir, riya, cimrilik, kıskançlık, gıybet iftira, kötü zan gibi ve benzeri kötü hasletlerden şiddetle uzak duran, kul hakkından ve Yüce Allah´ın af etmeyeceği şirke düşmekten sakınan, topluma örnek olmaya çalışan bir şahsiyettir.  

Nefsinin haksız istek ve arzularına boyun eğmeyen, kardeşlerine kin ve husumet beslemeyen,   fasıklardan gelen haberleri araştırmadan karar vermeyen, nefsinin ve dünyeviliklerin tutsağı olmayan erdemli insandır.

Hak etmediği hiçbir görevi talep etmeyen, ehli olmadığı halde kendisine bir görev verildiğinde, görevi iade edebilen,  görevin ehli olan kişiyi biliyorsa, o kişiyi yetkili makamlara bildirme gibi bir görevinin olduğunu bilen ahlak sembolü bir insandır.

kendi içinde farklı dışarıda farklı olmamalıdır. Olduğu gibi görünmelidir. Basit dünyevilikler uğruna, siyasi muarızlarına şirin gözükmek için ilkelerinden asla taviz vermemelidir. Dünyevilik iktidar için değil, ebedi iktidarı kazanmanın yolu olan inancının iktidarı için çalışmalıdır.

Siyaset yaparken, merhum Erbakan Hocanın ilkeleriyle hareket eden asla istismar etmeyen, kendilerinin seçilmiş olduklarını söyleyerek kendi kendilerine pay çıkaran bir tekebbür tuzağının içine düşmemelidir. Bulunduğu yeri aydınlatamayan, ilkelerini unutan, istikamet gösteremeyen, pusulası olmayan, Müslümanlarla barışık olmayan bir insan olmamalıdır.
Milli Görüş zalime hasım olup mazlumdan yana olmaktır. Haksızlığa karşı haklı olanın yanında yer almaktır dedi

Başkan Bilal Yıldırım Katılımcıların dilek, temenni  ve şikayet lerini dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu

İkinci Durağımız Eskimalatyada  Karahan mahallesi Muzaffer Ardınç Amcanın  evine misafir olduk.
Allah kendilerinden Razı olsun diyerek kendilerine Millî görüş  Kitapları taktim etti

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2020, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER