Yunus Emre: 'Yeşilyurt Belediyespor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz'

Bir çok futbolcusu ile yollarını ayıran Yeşilyurt Belediyespor, Yunus Emre Eserdi'ti transfer etti. Transferinin Yeşilyurt Belediyespor'a gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti.

Yunus Emre: 'Yeşilyurt Belediyespor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz'

Yunus Emre Eserdi,“3.Lig’e çıkmanın sevincini yaşadık. Arkadaşlarımızla birlikte güzel bir mücadele sergiledik. İlk yarıda bazı nedenlerden dolayı takımda kalamadım. Ondan sonra Adıyaman 1954 Spor ile anlaştım. Güzel bir ilk yarı geçirdim. Takımımın bana ihtiyacının olduğu yöneticilerim ve hocalarım tarafından bana bildirildi. Tekrar geldik” dedi.

Sıkıntılı bir dönemde görünseler bile verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Eserdi, “Arkadaşlarım özveriyle çalışıyor. Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Arkadaşlarımızın hepsi tam anlamıyla kendilerini sahaya veriyor. Hocamızın dediklerini yapmaya çalışıyoruz. Devre arası kamp çalışmaları bizim için oldukça verimli geçiyor. Şuanda tek düşüncemiz Bayrampaşa karşılaşması. İkinci yarıya çok güzel başlayıp, Allah’ın izniyle iyi bir gidişat yakalamak istiyoruz. Hocamızın dediği gibi 17 maçın hepsinde de 3 puana talibiz. İlk Bayrampaşa maçıyla başlayıp, Yeşilyurt Belediyespor’u gerçek, hak ettiği yere taşımak istiyoruz” diye konuştu.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2020, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER