Şahnahan Mahallesinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Şahnahan’da 56 km kanalizasyon, 51 km içmesuyu bitti asfalt başladı

Şahnahan Mahallesinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapısı baştan aşağı yenilenen Şahnahan Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şahnahan Mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Geziye Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile Şahnahan Mahalle Muhtarı Mehmet Şimşek de eşlik ettiler.

Muhtar Şimşek: Emeği geçenlere teşekkür ediyorum 

Şahnahan Mahallesinin kanalizasyon ve içmesuyu şebeke hatlarının çok eski olduğunu hatırlatan Şahnahan Mahalle Muhtarı Mehmet Şimşek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan altyapı çalışmaları yapıldığı zamanda ziyaret etmiş, biter bitmez asfaltlanacağını söylemişti. Bütün çalışmalar tamamlandı ve şuan sıcak asfalt serimi yapılıyor. Şuan üzerinde bulunduğumuz yol Suluköy, Bindal, Şahnahan grup yolu, yolumuz güzel oldu. Kalite gördüğünüz gibi, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gürkan: Hizmetlerimizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum

Şahnahan Mahallesine MASKİ tarafından 56 kilometre kanalizasyon, 51 kilometre de içme suyu şebeke hattının yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bölgemizi uzun yıllar hizmet verecek bir altyapıya kavuşturduk. Bu çalışmaları yaparken bulunduğumuz grup yolu doğal olarak erozyona uğradı. Hemen standartlara uygun hale gelebilmesi içinde çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün bu çalışmaların kalitesini hep birlikte test ettik, gördük. Malatya’nın daha modern bir şehir haline gelebilmesi için yoğun gayret içerisindeyiz. Şahnahan Mahallemiz toplamda 15 kilometrelik asfalt çalışması yapacağız. Biz, Malatya genelinde ilçelerimizde ve kırsal bölgelerimizde de bu çalışmaları yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Hizmetlerimizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER