Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerini Kim Kazanacak? Ankete Katılmak İçin Tıklayınız

1 Nisan'da yapılacak olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerini kim kazanacak? Mevcut Başkan Hasan Hüseyin Erkoç mu? Yoksa Başkan adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu mu?

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerini Kim Kazanacak? Ankete Katılmak İçin Tıklayınız

1 Nisan'da yapılacak olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerini kim kazanacak? Mevcut Başkan  Hasan Hüseyin Erkoç mu? Yoksa Başkan adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu mu?

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (MTSO) seçimlerine sayılı günler kala, Mevcut Başkan Hasan Hüseyin Erkoç, kendi başkanlık dönemi boyunca yapmış olduğu çalışmalar hakkında konuştu. Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya 4.bölge teşvikinden yararlanırken, kendi dönemlerinde yeni düzenleme ile birlikte artık Organize Sanayi bölgelerinde yapılacak yatırımların 6.bölge teşviklerinden yararlanacağını söylerken, daha önceden gıda ve tekstile bağlı ihracat potansiyelinin ciddi oranda değişiklik gösterdiğine vurgu yaparak artık farklı sektörlerde de ihracat yaptığımızı, elde edilen  kazanımın ilimiz için istihdam anlamında yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 1 Nisan'da yapılacak olan seçim öncesi çalışmaları kapsamındaki tanıtım programlarında Malatya'nın ekonomik olarak bir çok ilin gerisinde kaldığını ve özellikle son yıllara bakıldığında Malatya'nın çevre illerin dahi gerisine düştüğünü ifade ederek, Malatya'nın bulunduğu bu durumu hak etmediğini daha vizyoner bir bakış açısı getirmek adına göreve talip olduklarını söyledi.

Ankete Katılmak İçin Tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 20:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevdet altuğ
Cevdet altuğ - 4 yıl Önce

Eğer ölü insanları Veya sonradan üye yaptırıp oy kazanmaya çalışan bir yönetim varsa ki mahkeme kararını gördük Hasan Basri Sadıkoğlu’nun kazanması Malatya İçin hayırlı olacaktır hile yapan kim olursa olsun her yerde yapar o yüzden üyelerin teraziye koyup oyunu doğru insana kullanması gerekir Hasan Basri Sadıkoğlu kazanır

Cevdet altuğ
Cevdet altuğ - 4 yıl Önce

Az önceki yorumdan isim Hasan beyi yazdım Oğuzhan ata Sadıkoğlu kazanır

nedim
nedim - 4 yıl Önce

oguzhan ata sadikogluyla yola devam

2344
2344 - 4 yıl Önce

Hasan başkan kazanacak

Cevdet BOZDAĞ
Cevdet BOZDAĞ - 4 yıl Önce

İnşallah Genç Aday gelir

Emrah aftekin
Emrah aftekin - 4 yıl Önce

OguZhan bey kazanır

Şabettin
Şabettin - 4 yıl Önce

Genç kadro devamlı başarılıdır reyisin sözleri boş değildir eskileri Yen'iyle değiştirme vakti gelmiştir

Recep sarıgül
Recep sarıgül - 4 yıl Önce

Gençlerin önü açılmalı diyorum


SIRADAKİ HABER