Kurtulmuş,'Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı

AK Parti Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Kurtulmuş,'Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı

Toplantıya, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, belediye başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Yoğun bir kalabalığa hitap eden Kurtulmuş,"Türkiye her gün bir takım yeni meydan okumalarla karşı karşıya kalıyor. Bir taraftan Barış Pınarı Operasyonuyla birlikte hemen güney sınırlarımızda oluşturulmaya çalışılan terör devletini elimine ediyoruz, diğer taraftan Doğu Akdeniz’deki hidrokarbon ve petrol arama faaliyetleri dolayısıyla el aleme laf anlatmak, duruşumuzu net bir şekilde ortaya koymak durumunda kalıyoruz, diğer taraftan her gün S-400’ler meselesi üzerinden Türkiye’ye karşı bir siyasi gündem oluşturmak isteyenlere karşı tavrımızı ortaya koyuyoruz. Ya da F-35 meselesi ya da bir başka yerden bir başka ülkeden sözde Ermeni soykırım meselesiyle ilgili parlamentolarına taşıdıkları siyasi gündemlerle muhatap oluyoruz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER