İnönü Stadyum'unun Kapalı Tribün Yıkım İşlemi Başladı

Battalgazi Belediyesi tarafından "Yeşil Kuşak" projesi kapsamında yıkılması daha önceden planlanan ve ancak gerekli izinlerin alınmasına rağmen, 4.5 yıldır Büyükşehir Belediyesi'nin Sanat Lisesi için yer bulamamasından dolayı bir türlü hayata geçirilemeyen projenin başlangıç noktası olan Malatya İnönü Stadyum'unda yıkım işlemleri başladı.

İnönü Stadyum'unun Kapalı Tribün Yıkım İşlemi Başladı

Battalgazi Belediyesi tarafından "Yeşil Kuşak" projesi kapsamında yıkılması daha önceden planlanan ve ancak gerekli izinlerin alınmasına rağmen, 4.5 yıldır  Büyükşehir Belediyesi'nin Sanat Lisesi için yer bulamamasından dolayı bir türlü hayata geçirilemeyen projenin başlangıç noktası olan Malatya İnönü Stadyum'unda yıkım işlemleri başladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu bazı illerdeki eski stadyumların yıkılarak "Millet Bahçesi" yapılacağı açıklamalarının ardından Malatya İnönü Stadyumuda yıkılmaya başlandı. 

Bugün başlatılan çalışmalarla Malatya İnönü Stadı'nın tribünleri yıkıldı. Geçtiğimiz günlerde Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez bir yıkım yapılacak bölgeye tören yapılmış ve bu gerçekleşen törene ise Malatya milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, birçok STK temsilcileri ve vatandaşlar katılmıştı.

Malatya İnönü Stadyumu'nun kapalı tribününün yıkımı sırasında ise Etrafta bulunan bir çok vatandaşın da duygu dolu anlar yaşadı dikkatlerden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER