'Gelin, hep birlikte ülkemizi geleceğe taşıyalım'

Son günlerde televizyon ekranlarında bilinçli olarak konuşturulan bazı gazetecilerin halkın manevi duygularına ve inançlarına hakaret etmelerinin ardından Milli Beka Hareketi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Zafer yazılı bir açıklama yaptı.

'Gelin, hep birlikte ülkemizi geleceğe taşıyalım'

Son günlerde televizyon ekranlarında bilinçli olarak konuşturulan bazı gazetecilerin halkın manevi duygularına ve inançlarına hakaret  etmelerinin ardından Milli Beka Hareketi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Zafer yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Zafer yaptığı açıklamada  “Geçmişe bir saplantı olarak takılmanın kimseye faydası olmayacaktır. Geçmişi unutmayacağız elbette ama geçmişte de yaşamayacağız. Bir zamanlar belli bir kesim bu ülkede zulüm yapmıştır , doğrudur.  İnsanlarımız inançlarını özgürce yaşayamamışlardır, bu da doğrudur. Devletin bütün kurumları bu kesim tarafından işgal edilmiş, angarya işler  diğer kesime bırakılmıştır ,doğrudur. İnançlı kesimin eğitimi engellenmiş, meslek lisesi mezunlarının önü tıkanmış, köylü hor görülmüş, Anadolu insanı her zaman dışlanmıştır , doğrudur.

Ancak bu saatten sonra geçmişte yapılanlara takılıp kalmak bizim önümüze inşa edilen yeni bir engeldir, bunun farkına varmalıyız. Son günlerde özellikle bunu servis ediyorlar. Bilinçli olarak geçmişi kaşıyan gazeteciler ekrana çıkartılıyor, bu ülkenin değerlerine hakaret ettiriliyor. Bizler bu bir avuç çapsıza asla prim vermemeliyiz. Ülkemiz gayet güzel bir ivme yakalamış ; her geçen gün dünyanın en çok gelişen ülkesi konumuna gelme yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyorken bunlara takılıp yeni gündemle oyalanmak bize ancak zarar verir.

Geçmişin Jönleri , bu günün Beyazları bu ülkenin sadece kimliğini taşıyan kişileridir. Biz çok iyi biliyoruz ki onlar asla bu ülkeye ait değillerdir ve asla da ait olmayacaklardır. 

Bize düşen ;bunlara hiç takılmadan, yılmadan çalışıp üretmek, okumak , araştırmak ve milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaktır. Özellikle kendi para birimimize sahip çıkıp , dövize asla rağbet etmemeliyiz. Yabancı markalara itibar etmemeli, yerli ürünlere yönelmeliyiz. Yerli üreticilerimiz de fırsatçılığı bırakıp gayet makul fiyatlarla satış yapmalıdırlar. Bizler  çiftçisinden sanayicisine kadar  birlik olursak hiç kimse bu ülkenin önüne set olamaz. Milli Beka Hareketi olarak milli ve manevi değerlerimizin korunması için üzerimize düşeni yapıyoruz ve bu yolda bütün vatandaşlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Gelin hep birlikte ülkemizi geleceğe taşıyalım” dedi.

Kaynak: B-T - Bülten

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER