Fahri Malatyalı Bakan Ersoy'dan Destek

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında...

Fahri Malatyalı Bakan Ersoy'dan Destek

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında bir şahıs tarafından saldırıya uğrayan öğrenciye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bir mektup göndererek bisiklet ve tablet hediye etti.

Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinde *Malatya'da  Koordinatör Bakan olarak görev yapan "Fahri Malatyalı" Ersoy*, ilkokul öğrencisine destek olduğunu belirten mektup kaleme alarak yanında olduğunu belirtti.

Öğrenciye önümüzdeki yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda *temsilen "İl Kültür ve Turizm Müdürü" koltuğuna* oturacağının da müjdesini veren Ersoy, mektubunda: 

"Sevgili Evladım,
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara en güzel armağanı olan 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaşadığın ve hepimizin tepkisini çeken seviyesiz saldırı için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Benim samimi olarak en büyük temennim kendini bilmez bir kişinin sana yönelik tavrı neticesinde, senin insanlara karşı olumsuz duygular beslememendir.
Hayatta iyi insanlar kadar saygıyı ve sevgiyi özümseyemeyen insanlar da var ne yazık ki.
Bu olumsuz an sonrasında Pütürge Emniyet Müdürlüğümüz olaya müdahil oldu. Sen ve ailen bu olayın İçişleri Bakanlığımızla birlikte takipçisi olacağımıza emin olabilirsiniz.
Ben de Mehmet Nuri amcan olarak sana küçük bir armağan göndermek istedim. Kullanırken beni hatırlaman dileğiyle senin gözlerinden öpüyorum.
Sevgili evladım, 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha tebrik ediyorum, sana ve arkadaşlarına derslerinde başarılar diliyorum." diye belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER