Doğanşehir’de Gölet Çatlakları İçin Çalışmalar Başlayacak

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, ilçede devam eden  ve yapılması planlanan yatırımlar için istişare toplantılarına sürdürürken, bir yanda da sorunların çözüme kavuşması noktasında çalışmalar yapıyor.

Doğanşehir’de Gölet Çatlakları İçin Çalışmalar Başlayacak

Doğanşehir için çalışmalarına hız veren Başkan Küçük, göletlerde oluşan çatlak sorunun ortadan kaldırılması adına  Devlet Su İşleri (DSİ) 9. Bölge Müdür Yardımcısı Dilek Aydın, Barajlar Şube Müdürü Engin Keleş, 92. Şube Müdürü Arif Tüfekçi ve inşaat Mühendisi Mihraç Yuşan ile bir araya gelerek sıkıntıların çözüme kavuşması için istişarelerde bulundular.

2020 yılı için yatırımlara hız veren Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğalgaz altyapı sorunun çözülmesinin ardından Doğanşehir’de bulunan göletlerdeki sıkıntıların giderilmesi ve yeni yapılacak olan Elmalı göleti için açıklamalarda bulundu.

Burada konuşan Başkan Küçük,”Göletlerimiz için düşünülen çalışmalar hakkında yetkili arkadaşlarımızla bugün bir araya geldik. Erkenek göletimiz de çatlak sorunu var. Bunun giderilmesi gerekiyor. Yapılması planlanan Elmalı göleti ile de bölgede oluşan su sıkıntısını ortadan kaldırmak istiyoruz. Hepimiz için verimli bir toplantı oldu. Biz, Doğanşehir için çalışıyoruz. Vatandaşımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Her zaman çalışmalarımız devam edecek” dedi.

yenimalatyahaber.com
 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2020, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER