Aranan Cinayet Zanlısı Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Ahır hırsızları ve cinayet Zanlısı Yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Aranan Cinayet Zanlısı Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda Kaynarca mahallesinde ve Meydanbaşı mahallesinde bulunan ahırdan toplam 5 büyük baş hayvan çalan Ö. F. C. ve G. A. isimli şahısların 2'si gözaltına alındıktıktan sonra mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kasten adam öldürme suçundan aranan  1 kişininde yine yakalanarak gözaltına alındığı bilgisi verildi.


Emniyet tarafından yapılan çalışmalar hakkında verilen açıklama şöyle

-03.03.2020 günü İlimiz Kaynarca mahallesinde Bahçe içerisinde bulunan Ahırdan  (4) adet büyükbaş hayvanın çalınması olayı,

-27.09.2019 günü Meydanbaşı mahallesinde bulunan ahırdan (1) adet büyükbaş hayvan çalınması olayları

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirenşüphelilerin Ö. F. C. ve G. A. isimli şahıslar oldukları ve  tespitedilerek, Şüpheli şahıslar ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştı.

15.03.2020 günü Adli makamlara sevk edilen (2) ŞÜPHELİDE MAHKEMECE TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca şahısların çalmış oldukları Büyükbaş hayvanlar sahiplerine teslim edilmiştir.

-(45.03 gr. Narkotik Madde) (37 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap)(1 adet kurusıkı tabanca), ele geçirilmiş 

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğinceyapılan çalışmalarda:

Hükümlü ve tutuklunun kaçması ve Uyuşturucu ve Uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama suçundan toplam 8 Yıl 4 Ay aranması olan cezaevi firarisi (1) şahıs

Malatya 4. Ağır Ceza Mahkemesince KASTEN ÖLDÜRME suçundan aranan (1) şahıs

Yaralama suçundan toplam 11 ay 20 gün hapis cezası ile aranan (1) şahıs

Bina Eklentileri İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan toplam 2 Yıl hapis cezası ile aranan (1) şahıs

Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık suçundan toplam 4 Yıl 2 Ay hapis cezası ile aranan(1) şahıs olmak üzere toplamda (5) şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir.

Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda, otel konaklama kimlik bildirim sistemine kaydı yapılmayan 4 farklı odada bulunan 4 şahsın olduğu görülerek, otel hakkında 1774 Sayılı Kimlik Bildirim Kanununa Muhalefetten 9018 TL idari para cezası yazılmıştır.  


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER