Devlet Bahçeli:'Fatma Teyzeyi Bulun ve Elini Öpün'

Bir manav tarafından geçtiğimiz günlerde Suriye açıklamaları ile ilgili videosu çekilerek sosyal medyada paylaşılan ve yoğun ilgi gören 'Fatma Teyze'ye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajını iletti.

Devlet Bahçeli:'Fatma Teyzeyi Bulun ve Elini Öpün'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi Fatma Teyzeyi ziyaret etti. Sosyal medyada fenomen olan Fatma teyzeyi ziyaret eden Başkan Samanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin isteği üzerine Fatma Teyzenin elini öptü.

Suriye'nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, rejim güçlerine karşı başlatmış olduğu harekata sosyal medyadan destekleyen açıklamalar yapan Fatma Özaslan'ın bu harekatı destekleyen videosu büyük ilgi çekti ve binlerce kez tıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi evinde ağırlayan 78 yaşındaki Fatma Teyze," Devlet Bahçeli sağlığını kaybettiği halde hala vatanım diyor, hala da savaşıyor. Bunu yapanı kim sevmez, Bahçeliyi kim bağrına basmaz. Ben yağcılık olsun diye değil, herşeyin gerçeğini söylerim. Allah benim ömrümden alsın Erdoğan ve Bahçeli'nin ömrüne versin"dedi.

Ziyarette Fatman teyzenin elini öperek kendisine teşekkür eden Başkan Samanlı,"Genel Başkanımız senin videonu seyretmiş, seni tebrik etti. Sana çok çok selamları var. Teyzemi bulun ve elini öpün dedi bizlere. Bizlerde seni ziyaret edrek hem hayır duanı almak istedik hemde Genel başkanımızın sana selamını getirdik"şeklinde konuştu.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER