Bakan Kasapoğlu, Yeşilyurt Belediyesini Ziyaret Etti.

Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan Yeşilyurt Belediyesine Ziyaret

Bakan Kasapoğlu, Yeşilyurt Belediyesini Ziyaret Etti.

“Yeşilyurt’a Çok Değerli ve Özel Spor Tesisleri Kazandıracağız”
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Malatya ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt Belediyesini ziyaret ederek, Yeşilyurt’ta hayata geçen sosyal, kültürel, sportif ve eğitim hizmetlerin yanı sıra devam eden projeler hakkında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan detaylı bilgiler aldı.
BAŞKAN ÇINAR, SPORTİF, SOSYAL VE KÜLTÜREL YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİLER PAYLAŞTI
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası önünde çiçeklerle karşılandı.  
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un genel özelliklerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 vizyonuna uygun olarak tasarımı yapılan yeni dönem sportif ve kültürel yatırımlar hakkında bilgiler paylaştı.
“CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAKANIMIZIN DESTEKLERİYLE YEŞİLYURT’UMUZA GÜZEL YATIRIMLAR KAZANDIRACAĞIZ”
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Yeşilyurt Belediyesinde ağırlamaktan onur duyduklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Öncelikle Sayın Bakanımızı ve beraberindeki heyeti doğal ve tarihi zenginlikleriyle kendisine has eşsiz güzelliklere sahip, Malatya’nın en büyük ilçesi Yeşilyurt’ta misafir etmekten onur ve gurur duymaktayız. Sayın Bakanımıza, Yeşilyurt’ta hayata geçen, devam eden ve planlanan yatırımlarımız hakkında bilgiler paylaştık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 vizyonuna uygun yatırımlarla Yeşilyurt’umuzu donatıp geleceğe hazırlamak adına fiziksel hizmetlerimizin dışında sosyal, kültürel, eğitim ve sportif yatırımlara çok fazla önem vermekteyiz.  Hızla gelişip büyüyen Yeşilyurt’umuz Malatya’nın batı tarafında olduğu için çok fazla tercih ediliyor. Bakanımızın açıkladığı projelerle bölgemizdeki eksiklikleri gidermiş olacağız. Bakanımızın destek verdiği yüzme havuzu, Yakınca Spor Adası ve dokuz farklı mahallemize kazandıracağımız Spor Tesisleriyle Yeşilyurt’umuz spor yatırımlarında en güzel hizmetlere kavuşacaktır.7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek çok değerli yatırımları inşallah başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Bakanımızın destekleriyle hemşerilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın himayelerindeki Millet Kıraathanelerini Malatya’da ilk kez biz açtık ardından sekiz farklı mahallemize de bu özel yatırımı kazandırdık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle bu tür kültürel merkezleri ilçemize kazandırdık, bundan dolayı da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Bakanımız bizim hemşehrimizdir, bundan sonraki çalışmalarla ilgili kendisinden destek taleplerimiz olacaktır.3.Ligde mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor’umuz var, inşallah planlamasını yaptığımız içerisinde çim saha ve antrenman sahalarının olduğu Spor Kompleksi projemiz ile profesyonel takımlarımızın değerlendireceği çok güzel bir yatırımı daha Yeşilyurt’umuza kazandırmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Sayın Bakanımıza şehrimize ve ilçemize vermiş olduğu değer ve önemden dolayı saygılarımı ve şükranlarımı sunarım İnşallah bu tür yatırım alanlarını hep birlikte açar ve hemşerilerimizin hizmetine sunarız. Bir kez daha kendilerini Yeşilyurt’umuzda misafir etmekten mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim.” diye konuştu.
“YEŞİLYURT’A ÇOK ÖNEMLİ SPOR TESİSLERİ KAZANDIRACAĞIZ” 
Misafirperverliğinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise, “ Hemşehriniz olarak Malatya’da sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duymaktayım. Valimizle, vekillerimizle ve yerel yöneticimizle birlikte olmak, Malatya’nın dertlerini, Malatya’nın projelerini konuşmak ve buna yönelik somut adımlar atmak mutluluk vericidir.Bu açıdan hem heyecan duyduğum hem de mutlu olduğum bir gün yaşıyorum.İlçelerimiz bizim için önemli, Yeşilyurt en büyük ilçemiz olması itibariyle bizler için çok mühimdir. Yeşilyurt’un gençleri için, kadınları için ve tüm Yeşilyurt sakinleri için çok güzel projeler hazırladık. Yüzmesiyle, futboluyla, basketboluyla, jimnastiğiyle ve her türlü sportif branşıyla içerisinde barındıran, herkesin yeteneği ve ilgisine göre erişim imkanı bulabileceği spor tesislerini biliyorsunuz bugün imzaladık. Yine gençlerimiz adına, gençlerimizin donanımlı yetişmesi adına, bir gencin dahi heba olmaması adına Gençlik Merkezi çalışmalarımız yine Yeşilyurt’umuz için çok mühim derecede önemli projelerimiz içerisinde yer alıyor. Ülkemizin en güzide Gençlik Merkezlerinden bir tanesi olan Melekbaba Gençlik Merkezimizi ziyaret ettik, hakikaten bu tesisimiz inşallah bir ay içerisinde Malatya’nın, Yeşilyurt’un ve Melekbaba sakinlerinin hizmetine girecektir. Buradan çok güzel geri dönüşler bekliyoruz, çok nitelikli, her türlü imkânı sunduğumuz bir Gençlik Merkezini açılışa hazır görmek bizi ayrıca mutlu etti. Yüzme bilmeyen kalmasın kampanyamız çok önemli, olimpik ve tam olimpik havuzumuzu ziyaret ettik, orası da bitmek üzere bu tesisimizde Malatya’mıza hayırlı olsun. Yüzme bilmeyen herkese yüzme öğreteceğimizin taahhüdünü veriyoruz.Belediye Başkanımızla da konuştuk.Yeşilyurt İlçemizdeki İnönü, Çilesiz, Şeyhbayram, TOKİ ve Melekbaba’ya inşa edeceğimiz Semt Sahalarımız ile Yakınca Spor Adamıza kazandıracağımız Semt Sahamızla halkımızı gece gündüz demeden erişime açık haliyle oralara bekliyoruz.Spor demek sağlık demektir, bedensel sağlık demek, ruhsal sağlık demek ve sosyal sağlık demektir.Spor yapan bir Malatya inanıyorum ki ülkemizin yarınlarında bir spor şehri olarak çok farklı bir şekilde yer alacaktır.Malatya’nın her alanda olduğu gibi spor alanında da marka olması için bugün çok önemli bir aşamayı gerçekleştirdik.Katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ziyaretin sonunda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Malatya Kayısısı ve Yeşilyurt Dalbastı Kirazı başta olmak üzere 44 numaralı Yeşilyurt Belediyespor forması, tablo ve halı hediye etti.
Ziyarette Vali Aydın Baruş, AK Parti Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi ve Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca’nın yanı sıra kurum müdürleri de hazır bulundu.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER