Doğanşehir’de Yapılacak Olan Gençlik Merkezi’nin İmzaları Atıldı

Malatya'da yapılması planlanan Gençlik ve Spor Yatırımlarından biride Doğanşehir'e yapılacak. Doğanşehir'deki gençler için 1.2 milyon TL’lik Gençlik Merkezi en kısa süre içerisinde yapılarak bölge halkının istifadesine sunulacak.

Doğanşehir’de Yapılacak Olan Gençlik Merkezi’nin İmzaları Atıldı

Gençlik ve Spor Yatırımları Protokolü imza törenine katılarak, bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak için Malatya’ya gelen Bakan Kasapoğlu'na Malatya ve Doğanşehir için yapılacak olan yatırımlardan dolayı teşekkür eden Doğanşehir Belediye Başkanı Zelyurt,  geleceğin gençlerinin yetiştirmek adına önemli imza attıklarının altını çizdi.

Merhum Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün girişimleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun takdirleri ile imzalanan protokol doğrultusunda Doğanşehir ilçesine spor toto teşkilatı tarafından 1.2 milyon TL’lik Gençlik Merkezi yapılacak. 

Gerçekleşen imza törenine merhum Başkan Vahap Küçük'ün yerine Belediye Meclisinin yapmış olduğu seçimle Doğanşehir’in yeni Belediye Başkanı olan Durali Zelyurt’ta  katıldı. Beydağı Tabiat Parkında düzenlenen Gençlik ve Spor Yatırımları imza törenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Durali Zelyurt," Doğanşehir için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Bugün de gelecek nesillerimiz olan gençlerimiz için önemli bir imza attık. Geleceğin sporcularını yetiştirmek adına Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile ilçemize yapılacak olan Gençlik Merkezi protokolünü imzaladık. Doğanşehir'imize ve Malatya'mıza hayırlı olsun. Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu hizmetin ilçemize gelmesinde önemli katkısı bulunan merhum Belediye Başkanımız Vahap Küçük'e de Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni, imzalanan protokollerin ilgililere teslim edilmesiyle son buldu.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2020, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER