Ağbaba’dan eczacı, berber ve kuaförlere siperlik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın temin ettiği siperlikleri Eczacılar ile Berberler ve Kuaförler Odasına teslim etti. İl Başkanı Kiraz, “Cumhuriyet Halk Partisi Malatya teşkilatı olarak berberlerimiz, kuaförlerimizin ve küçük işletmelerimizin sıkıntılarını gündeme getirdik. Bu anlamda bazı desteklerde verildi” dedi.

Ağbaba’dan eczacı, berber ve kuaförlere siperlik

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Ağbaba’nın eczacı, berber ve kuaförler için göndermiş olduğu siperlikleri, Eczacılar ile Berberler ve Kuaförler Odası’na teslim etti.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, yönetim kurulu üyeleri Übeyit Öksüz, Bahar Karakaş ve İbrahim Koç, İl Gençlik Kolları Üyeleri ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın danışmanı Hasan Kara ilk olarak Malatya Eczacılar Odası’nı ziyaret etti.

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Ebru Sönmez’e siperlikleri teslim eden CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Malatya milletvekilimiz Veli Ağbaba’nın temin ettiği siperlikleri daha önce Turgut Özal Tıp Merkezi ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarımıza teslim etmiştik. Bu kapsamda sağlık kurumunun önemli bir parçası olan eczanelerimizde eczacılarımız ve çalışanların kullanması için siperlikleri sizlere teslim ediyoruz. Eczacılarımızda koronavirüs ile mücadele ederken bir tehlikeyle karşı karşıyalar. Bu tehlikeleri bertaraf etme noktasında bizimde bir katkımız olsun istedik” dedi.

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Ebru Sönmez ise “Ülke olarak zorlu bir süreç geçiriyoruz. Bu zorlu süreçte de en zorlu görevi sağlıkçıların üstlendiği aşikar. Bizler, eczacılar olarak sağlık ordusunun en önemli neferleriyiz. Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Hem ettiğimiz yemin hem de vicdani sorumlulukla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 7/24 ilaç danışmanlık hizmetimizin yanı sıra maskelerimizi ücretsiz ve gönüllü olarak dağıtımını da üstlenmiş bulunmaktayız. Her konuda olduğu gibi bu konuda da halkımızın yanında olduk. Bu süreçte üzerine düşen görevi fedakarca, canları pahasına yerine getiren eczacılarımıza ve eczane personellerimize de teşekkür ediyorum. Bizler, toplum sağlığını kendi sağlığımızın önünde bilerek, her fırsatta onlar için çalışıyoruz. En ön safta yer alıyoruz. Bizler, halkımızın sağlığını düşünürken, bizlerin sağlığını düşünüp, bu inceliği gösteren; bu siperlikleri eczacılarımız ve eczane çalışanlarımıza armağan eden CHP Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’ya, CHP Malatya İl Başkanımız Enver Kiraz ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Malatya Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret ederek, siperlikleri teslim etti.

Burada konuşan Kiraz, “Malatya’da yüzlerce üyesi bulunan önemli bir odayı ziyaret ediyoruz. Berberler, kuaförler, güzellik merkezleri koronavirüs önlemleri kapsamında yaklaşık 2 aydır kapalıydı. Bu süreçte ciddi sıkıntılar yaşadılar. O dönemde Cumhuriyet Halk Partisi Malatya teşkilatı olarak berberlerimiz, kuaförlerimizin ve küçük işletmelerimizin sıkıntılarını gündeme getirdik. Bu anlamda bazı desteklerde verildi. Berberlerimiz ve kuaförlerimiz yeniden hizmet vermeye başladı. Tabi buna sadece berber ve kuaförlerimiz değil bizlerde çok seviniyoruz. Yeniden işbaşı yapan berber ve kuaförlerimize Malatya milletvekilimiz Veli Ağbaba’nın temin ettiği siperlikleri teslim ediyoruz. Bu süreçte onlar için bu siperlikler büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş ise “İşyerlerimiz koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici süreliğine kapatılmıştı. 51 günde esnafımız bayağı sıkıntılar yaşadı. Oda ve camia olarak yaklaşık iki ay kapanma süresi oldu. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yeniden açıldı. Tüm meslektaşlarımız işlerinin başındalar. Bu süreçte CHP Malatya İl Başkanımız ile görüştük, bazı şeyleri paylaştık. Kendisine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Esnaflarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum; esnaflarımız işe başladı ama bu virüs hala geçmedi. Bütün önlemleri alsınlar. Çünkü bu virüs bir daha nüksederse, camiamız bir daha kapatma ile karşı karşıya kalırsa, camiamız bunu kaldıramaz. CHP Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’ya, CHP Malatya İl Başkanımız Enver Kiraz’a da bu siperlikleri bizlere ulaştırmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER