Karaman: '12 Haziran Doğru tarih değil'

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Patronu Hikmet Karaman, 12 Haziran'da başlaması planlanan ligler için açıklamalarda bulunarak,alınan tarihin doğru bir tarih olmadığını belirtti.

Karaman: '12 Haziran Doğru tarih değil'

Liglerin 12 Haziran tarihinde başlayacak olmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman," Liglerin oynanmasını tabiki ben istiyorum, ama bu tarih doğru bir tarih değil. Futbol temas sağlanarak oynanır. Gelinen süreçte kim nasıl korunacak bu alınan karar pek mantıklı görünmüyor"dedi.

Liglerin ertelenmesinin ardından bu zamana kadar bireysel antrenmanlarla geldiklerini ifade eden Karaman,"Artık saha çalışmalarına başlıyoruz.Umarım her kulüp için sorunsuz, sakatlıksız ve hastalıksız bir süreç olur. Takip ettiğimiz kadarıyla  takımlarda birer ikişer vakalar çıkmaya başladı.Hasta olan futbolcu ne zaman dönecek.  Bu takımlar bu psikoloji ile nasıl devam edecek. Haziran'ın doğru tarih olduğuna inanmıyorum. Futbol temaslı bir oyun, kimi nasıl koruyacaksın mantıklı görünmüyor. Önlemimizi iyi almadan başlarsak kulüpler nasıl oynayacak. Benim kendi fikrim yüzde yüz sağlıklı, güvenli bir ortam olmadan ligler başlamamalı. 8 tane lig, birde kupa maçları kalmış. Bunun içi sıkıştırılmış bir takvim illaki oluşturulabilir "dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER