'Şans Küpü’ Anneler Günü Özel Programına Yoğun İlgi

Yeşilyurt Tv’de Ki ‘Şans Küpü’ Bilgi Yarışmasının Anneler Günü Özel Yayını Büyük İlgi Gördü

'Şans Küpü’ Anneler Günü Özel Programına Yoğun İlgi

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Yeşilyurt TV’de yayınlanan ‘Şans Küpü’ Bilgi Yarışmasının Anneler Günü özel yayını büyük ilgi görürken, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Sanatçı Murat Kekilli’de yarışmaya konuk oldular.
ANNELER GÜNÜ ÖZEL YAYININI SEMRA ÇINAR SUNDU
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın eşi Semra Çınar’ın ‘Anneler Günü’ nedeniyle sunuculuğunu üstlendiği Bilgi Yarışması, keyifli ve neşe dolu anlara sahne oldu.  
ANNE VE ANNE ADAYLARINA SÜRPRİZ HEDİYELER GÖNDERİLDİ
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın da katıldığı yarışmada, farklı konu başlıklarından seçilen sorulara doğru cevap verenlere bulaşık makinesi, çay seti, süpürge makinesi ve bisiklet başta olmak üzere birbirinden özel hediyeler gönderildi. 
ÇALIK, “ DUYGU DOLU BİR GÜNDEYİZ”
Anne ve anne adaylarının yoğun ilgi gösterdikleri yarışmaya katılan AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü tebrik ederek kutladı.
Anneler Gününe il dışında bulunan çocuklarından gelen çiçeklerle başladığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Milletvekili Çalık, “ Duyguların yoğunlaştığı bir gündeyiz. Anneler günü insanların annelerinin yanına gittiği, elini öptüğü, dizine yattığı çok özel bir gündür.Koronavirüs salgını nedeniyle hepimiz uzaktan bu duyguları yaşıyoruz.Hayatını kaybeden canım annem başta olmak üzere tüm annelere ve şehit annelerine Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileklerimi iletirken, hayatta olan tüm annelere sağlık ve sıhhat dolu nice yıllar diliyorum. Koronavirüs salgını elbette geçecek, evlatlarımız yeniden yanımıza gelip elimizi öpecekler, sarılacağız. Benim iki evladım yanımda değil, sabah onların gönderdikleri çiçeklerle güne başladık, çok mutlu oldum.  Rabbim tüm çocuklarımıza sağlık nasip etsin, uzakta olsunlar ancak sesleri iyi gelsin, kendileri iyi olsun yeter bizim için. Evlatlarımız başta olmak üzere birbirinden değerli dostlarımızdan ve sevdiklerimizden bugüne özel güzel düşünceleri almak ve işitmek, duygu dolu bir gün yaşamamıza vesile olmaktadır. Yayın hayatına yeni başlayan Yeşilyurt Tv’de Bilgi Yarışmasına katıldığım içinde ayrıca çok mutlu oldum. Benden bir yarışmacıya soru sormamı talep ettiler, ancak ben yarışmak istedim. Yeşilyurt Belediye Başkanımız çok güzel bir uygulama başlatmış, kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Semra Hanımında Anneler Gününü ayrıca tebrik ediyorum. Mehmet Çınar Başkanımızın yanında ve ona her zaman destek vermenizin yanı sıra seçim dönemlerindeki gayretleriniz, kadınlarımızla yaptığınız toplantılar, mahalle gezileri ve sosyal yardım faaliyetlerinde çok aktif bir duruş sergiliyorsunuz, canı gönülden tebrik ediyorum.Anne ve eş olmanızın yanında Mehmet Çınar Başkanımızın en büyük destekçisi olmanızdan dolayı da ayrıca kutluyorum.  Ben aynı zamanda Yeşilyurt’un geliniyim,  bundan da her zaman gurur duyuyorum. İnşallah sorularınız zor değildir.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Eşi Semra Çınar’da AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık’ın Anneler Gününü tebrik ederken, yarışmaya katıldığı için ayrıca teşekkürlerini gönderdiler.
MİLLETVEKİLİ ÇALIK, SORUYU DOĞRU YANITLADI, SÜPÜRGE MAKİNESİ KAZANDI
Program sunucusu Semra Çınar’ın yönelttiği ‘Dört bölgeye sınırı olan ilimiz hangisidir?’ şeklindeki soruya Bilecik yanıtı vererek doğru yanıtlayan Milletvekili Çalık, hediye olarak ta dikey süpürge kazandı.
“MURAT KEKİLLİ İLE HER ZAMAN GURUR DUYUYORUZ”
Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde ise Sanatçı Murat Kekilli’de yayına bağlanarak, bütün annelerin Anneler Gününü tebrik etti.
Sanatçı Murat Kekilli’nin anne tarafından Malatya’lı olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Besteleriyle, şarkılarıyla ve duruşuyla her zaman saygı duyduğumuz, anne tarafında da Malatya’lı olan değerli sanatçımız Murat Kekilli’yi ekranlarımızda görmek bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Koronavirüs salgını nedeniyle zamanını evde çalışarak geçiren değerli sanatçımız, yeni şarkılar ve bestelerle bir kez daha gönülleri feth etmeye hazırlanıyor.  İnşallah bu sıkıntılı süreci atlattıktan sonra sizleri memleketiniz Malatya’da ağırlamaktan mutluluk duyarız. Güzel şarkılarınızı hemşerilerimizle yeniden buluşturmak isteriz. Sizlere kapımız her zaman açıktır. Mübarek Ramazan ayınızı ayrıca tebrik ediyorum.” diye konuştu. 
“BENDE MALATYA’NIN BİR EVLADIYIM”
Tüm Malatya’lılara selam ve saygılarını gönderen Sanatçı Murat Kekilli ise, “ Yeşilyurt Tv aracılığıyla sesimizi duyan tüm Malatyalılara, değerli hemşerilerime saygı ve selamlarımı iletiyorum. Koronavirüs nedeniyle tedbirlere uymaya çalışıyoruz, evdeyim ve yeni şarkılar üzerine çalışıyorum. Annem bildiğiniz üzere Malatya’lı ve bende oranın bir evladıyım. Yeşilyurt Belediye Başkanımıza bu nazik yayın daveti için teşekkürlerimi sunuyorum, inşallah bu zorlu süreç sona erer ve yeniden Malatya’da, memleketimizin güzel insanlarıyla yeniden bir araya geliriz. Yarışmacılara başarılar diliyorum, bütün annelerin Anneler Günü kutluyorum.” diye konuştu.


 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER