6 Şubat Salı Günü Malatya'da Okullar Tatil mi?

6 Şubat'ta resmi tatil mi ? 6 Şubat salı günü okullar tatil mi? resmi tatil açıklaması yapıldı mı? Malatya'da okullar tatil oldu mu 6 şubat

6 Şubat Salı Günü Malatya'da Okullar Tatil mi?

 6 Şubat 2023 tarihinde Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremler meydana geldi. 6 Şubat tatil mi sorusu, beklenen güne yaklaşılırken merakla araştırılan konu olmaya başladı. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Malatya, Gaziantep, Kilis, Adana ve Hatay gibi pek çok ilde büyük hasarlar meydana geldi. 50 binden fazla insanın hayatını kaybettiği günde, pek çok ilde anma törenleri gerçekleşecek. 6 Şubat'ın tatil olması yönünde Adıyaman'da gerçekleşen son gelişmeler, tüm deprem bölgesinde böyle bir kararın alınıp alınmayacağını merak ettirdi. Peki, 6 Şubat tatil mi olacak? 

Malatya ‘da 6 Şubat Salı günü eğitime 1 gün ara verildi.

Malatya Valiliği;

"6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla ilimizde düzenlenecek anma programı, vatandaşlarımız tarafından yapılacak kabristan ve taziye ziyaretleri dolayısıyla yoğunluk oluşturabileceği değerlendirildiğinden, ilimiz genelinde tüm resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 6 Şubat 2024 tarihinde bir gün ara verilmiştir.

Ayrıca anma programları ve kabristan ziyaretlerine katılacak kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan personelimize kamu hizmetini aksatmayacak şekilde kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirler alınarak her türlü kolaylık sağlanacaktır"

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 20:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erhan
Erhan - 3 ay Önce

Her yerde resmi tatil ediliyor adıyaman,hatay valileri tatil etti inşAllah burdada olacak "MALATYA"

Malatyalı
Malatyalı - 3 ay Önce

Her ilere tatil veriliyorda malatyaya tatilneden verilmiyor yoksa malatya sahipsizmi

Elif
Elif - 3 ay Önce

Abi hadi ya öf Bütün şehirler iller tatil etti hadi et artık

Elif
Elif - 3 ay Önce

Hadi artık abi yeter bütün herkes tatil etti bi etmedin gıcık oldum ha

Elif
Elif - 3 ay Önce

Hadi et

jale
jale - 3 ay Önce

lütfen tatil olsuuunnn

Malatya
Malatya - 3 ay Önce

Heryer tatil ediyorsunuz da malatya yapancı ülkemi depremin büyük yeraldıgı şehir sahipsiz malatya sahip çıkan olsa tatil verirdi

Fuat  kızılkaya
Fuat kızılkaya - 3 ay Önce

Bu depremi Hatay Maraş kadar Malatya yaşadı niye Malatya'da okullar tatil olmuyor ki

SIRADAKİ HABER