Yeni Malatyaspor, Gökhan Töre İle İlgileniyor

Yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başlayan ve birinci etap kamp programı için Bolu'da bulunan Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları sürerken, teknik direktör Sergen Yalçın'ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda görüşmeler devam ediyor.

Yeni Malatyaspor, Gökhan Töre İle İlgileniyor

Yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başlayan ve birinci etap kamp programı için Bolu'da bulunan Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları sürerken, teknik direktör Sergen Yalçın'ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda  görüşmeler devam ediyor.

Fofana ve Adis Jahovic transferini açıklayan Evkur Yeni Malatayspor'un Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Töre’yle ilgilendiği öğrenildi.
 
Başarılı Milli futbolcu için Malatyaspor'un yanı sıra Kasımpaşa ve Başakşehir'de devre. Forvet, sol kanat ve on numara pozisyonunda da oynayabilen Töre, 2012-2013 sezonunda Rubin Kazan’dan Beşiktaş’a transfer olmuş, 2016-2017 sezonunda da  İngiliz temsilcisi West Ham United’da forma giymişti. İngiltere serüveni fazla sürmeyen Gökhan Töre, 2017-2018 sezonunda yeniden Beşiktaş’a dönsede 2 karşılaşmada 34 dakika  görev almış ve kendisine fazla forma şansı bulamamıştı.

Yenimalatyahaber

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2019, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER