Çakır:'YMS, Malatya şehrine her zaman ayrı bir heyecan verdi'

Son günlerde BtcTurk Yeni Malatyaspor da yaşanan gelişmeleri değerlendiren AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, ligde kalan son 8 maçın 5’inin içeride olduğunu ifade ederek, takımın ligde kalacağını ve endişesi olmadığı söyledi.

Çakır:'YMS, Malatya şehrine her zaman ayrı bir heyecan verdi'

Spor yorumcusu ve köşe yazarı Volkan Arıkan’ın Facebookta canlı yayın konuğu olan AK Parti Malatya Milletvekili ve BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, “Daha önce amatör Lig'den 3.lig’e daha sonra 2. lig’e en son olarak ta 1. lige yükseldikten sonra kısa sürede Süper Lig'i çıkan Yeni Malatyaspor bir başarı göstermiştir. Bu takım herkesin ortak sevdası”diye konuştu.

ÇAKIR, "MALATYA'YA EKONOMİK KATKI SAĞLADI"

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'e çıktıktan sonra başarılı bir grafik çizdiğini belirten Çakır, “Yeni Malatya Spor Süper Lig'de en iddialı oldu. Tabii ki burada takıma spor camiası ve  kamuoyunun verdiği destekte önemli.  Bu takım senin, benim, onun  değil hepimizin takımı. Bu takıma Ertan Mumcu, Mehmet Emin Katipoğlu ve Adil Gevrek başkanın çok emekleri oldu. Bu takım Malatya şehrine her zaman ayrı bir heyecan verdi. Malatya’mızı Türkiye'nin gündemine taşıdı. Ayrıca ekonomik olarak baktığımızda Malatya'nın ekonomisine de katkısı Tabii ki inkar edilemez”

"HATALAR HER TAKIMDA VAR"

Futbolda zaman zaman zafiyetlerin görüldüğünü de dile getiren Çakır, “Futbolda inişli çıkışlı zamanlar yaşanır. Bu da her şeyden kaynaklanabilir. bunu da sıralayacak olursak futbolcu seçimi, alınan kararlar, tercihler ya da futbolcunun gitmesi diyebiliriz. Bazende ummadığımız hatalar tabii ki oluyor. Bunu sadece Yeni Malatyaspor'da değil, her takımda görüyoruz. Mesela Fenerbahçe'de milyon dolarlık bir futbolcuyu getirebiliyor, ancak saha da ona yer vermeye biliyor. Sadece bu durumu Fenerbahçe'de değil, Beşiktaş ve Galatasaray’da ve Anadolu takımlarında görebiliriz.”diye konuştu.

"EKSİKLER VE HATALAR LİGDE KALDIKTAN SONRA KONUŞULACAK"

Şu an takımın önünde 8 maçın olduğunu belirten Ahmet Çakır, “ oynanacak 8 maç var ve bunun 5 maçı içeride. Bu takımın Lig'de kalacağı kanaatindeyim. Bu konuda herhangi bir endişem yok. Tabii ki yönetiminde bir gayreti var. Ekonomik anlamda önemli bir aşamaya kadar geldiler. Burada belediyelerimiz de unutmayalım, onların da takma vermiş olduğu bir destek var. Hepimizin tek amacı şu an önümüzdeki 8 maçtan puan yada puanlar alarak ligde kalacak bir sürece geçilmesi. Bu dönemi atlatalım, inşallah takımımız ligde kalsın ondan sona eksikler, hatalar, yanlışlar nerede oldu bunları net bir şekilde konuşabiliriz.” İfadesini kullandı.


 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 23:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER