YKS Maratonu Covid-19 gölgesinde başladı

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de çok dedi insanın hayatını kaybettiği Covid-19 salgını etkisini sürdürürken, Pandeminin gölgesinde YKS maratonu da başladı.

YKS Maratonu Covid-19 gölgesinde başladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Bu yıl tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip korona virüs nedeniyle sınavda, Sosyal mesafe kurallarına uyulup ilk oturum ile başladı.

YKS'nin ilk aşaması olan Temel Yetenek Testi (TYT) Korona virüs nedeniyle bu yıl alınan birçok yeni tedbirler ile birlikte Malatya'da da saat 10.15'te başladı. Aileleri ile birlikte sabahın erken saatlerinde sınava girecekleri okullara gelen öğrenciler, okul girişlerinde de sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek içeriye alındı.

Öğrencilerin sadece okulların bahçesine alındığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavında öğrenciler maske takarak ve ellerini dezenfekte ederek içeriye girdiler. Öğrenci velileri de okul bahçesine alınmadı.Kimi abisi ile kimi ise anne ve babası ile sınav yerine gelen öğrencilerin hayli heyecanlı oldukları gözlenirken, hayatlarının en önemli dönüm noktası olan sınavdan alacakları sonuçları şimdiden merak etmeye başladı.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et


 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2020, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER