Yeşilyurt Belediye Meclisi Eylül Ayı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşüp karara bağladığı Eylül Ayı 2.Oturum Toplantısıyla birlikte Eylül Ayı çalışmalarını tamamladı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Eylül Ayı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak 7 Eylül 2022 tarihli Eylül Ayı 1.Oturum Toplantısının karar özetinin kabulünün ardından açılış ve yoklama yapıldı.
Yeşilyurt Belediye Meclisi, ÇırmıhtıHıroğlu mahallesindeki Yeşilyurt Lezzet Caddesinde bulunan Tarihi Yeşilyurt Konaklarından birinin ‘Halil İbrahim Kalaycıoğlu Sinema Müzesi’, bir diğerinin ise ‘Türk İslam Sanatları Konağı’ olarak işlevlendirilmesine dair Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün teklifini onayladı.
Turgut Özal ve İnönü Mahallelerinde 24. Etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Plan Tadilatı ile Mollakasım Mahallesi 52 ada 7 nolu parselde İmar Plan Tadilatı talebine dair hazırlanan İmar Komisyonu Raporları da Yeşilyurt Belediye Meclisi tarafından kabul edildi.
Eylül Ayı çalışmalarını sonuçlandıran Yeşilyurt Belediye Meclisi,  Ekim Ayı Olağan Toplantısını 05Ekim 2022 Çarşamba günü saat 14:00’dagerçekleştirecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER